Cee'd-клуб Украины
Регистрация | Вход  
[ Новые сообщения · Главная · Фотогалерея · Видеогалерея · Чат · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум KIA Ceed » 4.БАНКИ,СТРАХОВАНИЕ,ПРАВА И ОБЯЗАННОСТИ » 4.3 Право » Как подать заявление в суд на ГАИ ?
Как подать заявление в суд на ГАИ ?
sa-sДата: Среда, 08.02.2012, 15:25 | Сообщение # 1
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 181
Авто: Cee'd SW 1.6 AT
Зарегистрирован:
08.01.2009
Репутация: 3
Статус: Отсутствует
Добрый день.

Подскажите плиз процедуру обжалования штрафа в ГАИ ?

Можно ли подавать заявление по месту нарушения, а не по месту прописки ?

Добавлено (08.02.2012, 13:25)
---------------------------------------------
И если есть юристы, можно ли подкоректировать .....?

До Дарницького районного суду м. Києві
Позивач : ………………….
03134, м. Київ, вул. ………………..
Відповідач 1 : ВДАІ Дарницького РУ в м. Києві
02099, м.Київ , вул. Тростянецька, 58 «А»
Відповідач 2 : Посадова особа – інспектор СОМДТП ВДАІ
Дарницького РУ, лейтенант міліції …………………….

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування постанови ВС1 № ………. по справі про адміністративне правопорушення від 07.02.2012 року.
07.02.2012 року, близько 08 год. 10 хв., я рухався по вул. Тепловозній унапрямку до вул. Харковське шосе, керуючи автомобілем KIA Ceed, д.н. АА ………, що належить мені по праву власності. При проїзді перехрестя вул. Тепловозна – вул. Харківське шосе, я був зупинений співробітником ДАІ інспектором …………..…….., та передав йому свої документи для перевірки.
Зазначеним співробітником ДАІ було складено щодо мене протокол та постанову ВС1 № ……… за ст.122 ч.2 КУпАП за порушення пункту 8.7.3 Правил дорожнього руху.
Як вбачається зі змісту, постанова складена відносно мене за те, що нібито я 07.02.2012 року, близько 08 год. 10 хв. у м. Києві на вул. Тепловозна – Харківське шоссе, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора (червоний), тобто скоїв правопорушення передбачене ч.2 ст.122 КУпАП. Відповідно до даної постанови на мене накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 425 грн.
Вважаю, що дана постанова винесена із порушенням вимог чинного законодавства, не відповідає дійсним обставинам справи, а дії інспектора ДАІ при винесенні постанови були незаконними та такими, що грубо порушили мої права.
07.02.2012 року, близько 08 год. 10 хв. я дійсно рухався по вул. Тепловозній у напрямку від початку даної вулиці до вул. Харківське шосе, керуючи автомобілем KIA Ceed, д.н. АА ………., що належить мені по праву власності. Виїхавши на перехрестя вул. Харківське шоссе та вул. Тепловозна на зелений колір світлофору, та зупинившись на ньому по причині зупинки перед моїм транспортим засобом автобуса та автомобіля, які перешкоджали моєму руху прямо, я, дочекавшись завершення їхнього маневру, продовжив рух у напрямку розвороту згідно правил дорожнього руху. Зазначу, що автобус та автомобіль, які зупинилися попереду мого автомобіля грубо порушували правила дорожнього руху, зупинившись на перехресті для повороту на ліво, який заборонений на цьому перехресті знаком дорожньго руху. При закінченні переїзду перехрестя я був зупинений співробітниками ДАІ жестами, які вони мені подавали через скло свого автомобіля, при цьому вони рухалися на зустріч мені, та грубо порушуючи правила дорожнього руху розвернулися в забороненому місці і підїхали до мене.
Відповідно до п. 16.8. ПДР України, Водій, який виїхав на перехрещення проїзних частин згідно із сигналом світлофора, що дозволяє рух, повинен виїхати у наміченому напрямку незалежно від сигналів світлофора на виїзді.
Таким чином, мої дії жодним разом не порушували вимоги Правил Дорожнього руху, 16.8 Правил Дорожнього руху.
Враховуючи наведене, слід прийти до висновку, що вказана постанова є незаконною та підлягає скасуванню, а у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою.
При розгляді позову прошу врахувати, що відповідно до ч. 2 ст. 71 КУАС в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб’єкта владних повноважень обов’язок доказування щодо правомірності свого рішення покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.
На підставі викладеного, керуючись стст.287, 288 КпАП України,
ПРОШУ:
1. Оскаржувану постанову ВС1 № …………. по справі про адміністративне правопорушення від 07.02.2012 року скасувати.
2. Справу про адміністративне правопорушення від 07.02.2012 р. щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.
Державне мито за розгляд судом даної справи не сплачувалось, оскільки у відповідності ч. 5 ст. 288 КУпАП особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита.

Додатки:
1. Копія постанови ВС1 №……………. від 07.02.2012 р.
2. Копія протоколу ВМ1 № ……………… від 07.02.2012 р.
3. Копія позову
4. Копія паспорту позивача

08.02.2012 р. підпис ……………………………….


Киев
 
VolvasДата: Среда, 08.02.2012, 16:41 | Сообщение # 2
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 172
Авто: СИД 1.4 МКПП Киев мать!
Зарегистрирован:
19.06.2008
Репутация: 19
Статус: Отсутствует
Я бы ещё вписал одного - двух свидетелей, якобы видевших это или ехавших в машине. Пусть это и не совсем по закону, но с ними по другому нельзя. (Имхо)

Как понял, приём?!
Валерий
 
DagorkaДата: Среда, 08.02.2012, 18:26 | Сообщение # 3
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 102
Город: Киев
Авто: Kia Ceed SW 1.6AT
Зарегистрирован:
07.09.2010
Репутация: 3
Статус: Отсутствует
Иск в принципе нормальный по содержанию . Да надо бы добавить пару свидетелей , также указать что с их стороны нет свидетелей , нет доказательной базы в виде фото/видеосьемки, а протокол и постановление составлены только исходя из ихних мнений. а в суде как известно эти показания считаются общими а не доказательными. Также можно предположить что мигал еще оранжевый и т.д ... и вообще в такой ситуации они могут приписывать все что угодно а ты можешь отписывать все что угодно потому как нет видео фиксации .. (а ее нет ?)

"Так, стаття 251 КУпАП встановлює перелік доказів, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні.
Зокрема, таким доказом згідно цієї статті Кодексу може бути показання технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису."

"Крім цього, ч. 3 ст. 70 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що докази, одержані з порушенням закону, судом при вирішенні справи не беруться до уваги, а відповідно до ч. 4 коментованого кодексу, обставини, які за законом повинні бути підтверджені певними засобами доказування, не можуть підтверджуватися ніякими іншими засобами доказування, крім випадків, коли щодо таких обставин не виникає спору."

Также я бы добавил , что тебе не дана возможность , обратиться за юридической помощью , не оценен твой "материальный стан" а вкатано сразу постановление - это также согласно какой то там статьи - грубо порушуе твои права .

"Окрім наведеного, слід зазначити, що розгляд справи на місці, без підготовки та надання мені часу для звернення за правовою допомогою, звернення до Перекладача (мало ли может я в танке и не понимаю Державну мову - как у нас некоторые Гайцы не желают ей разговаривать и заявляют это при исполнении) порушує нє тільки мої права, передбачені ст. 268 КУпАП. але й призводить до того, що при винесенні постанови не враховано особу, матеріальний стан та ін. обставини, які слід враховувати при призначенні адміністративного стягнення відповідно до ст. 3 КУпАП. За таких умов мої права при такому розгляді справи грубо порушено."

Там на самом деле по умолчанию вкатывание постановы на месте , без каких либо разбирательств - сразу нарушает права гражданина согласно 4 -ых статей/законов. (в голове это все не держу - если залезть можно почитать найти )

Также в своем иске можно предположить что постанова и протокол уже были заполненны заранее и ждали только очередного потерпевшего дабы на него повесить -эту провинность...(а по какоим причинам постанова уже была подготовленна но не оформленна тоже прикладывает подозрительность к доказаниям именно вашей вины) и Поведение Гайцов Вам сочлось неуважительным и даже наоборот оскорбительным / грубый тон и все такое -- это тоже правонарушение сотрудника при исполнении по отношению к гражданину Украины ..

И вообще в своем Иске можете писать что посчитаете нужным - только это должно соответствовать и подтверждаться соответствующими законам.
 
=MANIAK=Дата: Среда, 08.02.2012, 20:14 | Сообщение # 4
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3651
Город: Киев
Авто: KIA Cee'd 1.6 EX+ MT
Зарегистрирован:
29.09.2008
Репутация: 1522
Статус: Отсутствует
sa-s,
Зайди на Автоуа.нет, там гже-то были образцы исков и заявляений, по идее в этой ветке.
А также точно есть на Дорожном контроле.


---> Клубное СТО. Расходники, запчасти, сервис и т.д. <---> Спойлер на Cee'd хетч <---
Ви можите считать эта маим личним капризам. Но я хачю мишью аткривать окна! ...И хочу иконки! Нэ сматря на савэтскую власть! (с)тов. Сталин
Убедительная просьба, если задаёте вопрос в личке, то оставляйте пожалуйста контактный телефон!
 
-Alexus-Дата: Среда, 08.02.2012, 23:20 | Сообщение # 5
Знаток
Группа: USER
Сообщений: 511
Город: Николаев
Авто: Сид 1.4; Sportage 2.0
Зарегистрирован:
21.09.2011
Репутация: 13
Статус: Отсутствует
Quote (sa-s)
Виїхавши на перехрестя вул. Харківське шоссе та вул. Тепловозна на зелений колір світлофору, та зупинившись на ньому по причині зупинки перед моїм транспортим засобом автобуса та автомобіля, які перешкоджали моєму руху прямо

Лучше такого не писать т.к. судья может воспринять это как выезд на перекрёсток с затором, что само по себе является правонарушением, проверено на личном опыте
 
XenotronДата: Четверг, 09.02.2012, 14:51 | Сообщение # 6
Знаток
Группа: USER
Сообщений: 444
Город: Киев
Авто: Ceed TX 2.0 AT, Black
Зарегистрирован:
17.04.2010
Репутация: 32
Статус: Отсутствует
sa-s, шо-то я не могу понять какой маневр ты пытался сделать.

Ссылка на место происшествия. Там нельзя ни налево, ни на разворот. Так шо походу ГАИ за дело выписало. Или ты хотел ехать дальше прямо, что бы где-то там развернуться по правилам?


Не понимаю не то, что не понимаю (из теста на IQ)

Сообщение отредактировал Xenotron - Четверг, 09.02.2012, 14:58
 
VolvasДата: Четверг, 09.02.2012, 19:58 | Сообщение # 7
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 172
Авто: СИД 1.4 МКПП Киев мать!
Зарегистрирован:
19.06.2008
Репутация: 19
Статус: Отсутствует
Да прямо он ехал. Просто из за остановки на перекрёстке, закончил его проезд уже на красном свете светофора. За что типа и был остановлен.

Как понял, приём?!
Валерий
 
XenotronДата: Четверг, 09.02.2012, 21:16 | Сообщение # 8
Знаток
Группа: USER
Сообщений: 444
Город: Киев
Авто: Ceed TX 2.0 AT, Black
Зарегистрирован:
17.04.2010
Репутация: 32
Статус: Отсутствует
sa-s, тада выкладывай сканы протокола и постановления. Там обычно есть ошибки\нарушения, которые нужно использовать в суде. Ну, начиная с 8.7.3 - его нарушить невозможно, ибо там нет никаких требований к водителю, это просто описание сигналов светофора. Больше 8.10 подходит.

Еще рекомендую рисовать схему, так как сразу сложно представить кто куда ехал.


Не понимаю не то, что не понимаю (из теста на IQ)
 
sa-sДата: Пятница, 10.02.2012, 12:27 | Сообщение # 9
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 181
Авто: Cee'd SW 1.6 AT
Зарегистрирован:
08.01.2009
Репутация: 3
Статус: Отсутствует
Quote (Xenotron)
sa-s, шо-то я не могу понять какой маневр ты пытался сделать. Ссылка на место происшествия. Там нельзя ни налево, ни на разворот. Так шо походу ГАИ за дело выписало. Или ты хотел ехать дальше прямо, что бы где-то там развернуться по правилам?


да, хотел ехать прямо

Добавлено (10.02.2012, 10:27)
---------------------------------------------
Вчера подал скаргу начальнику ГАИ на протокол, теперь ждем ответа .....


Киев
 
XenotronДата: Пятница, 10.02.2012, 13:49 | Сообщение # 10
Знаток
Группа: USER
Сообщений: 444
Город: Киев
Авто: Ceed TX 2.0 AT, Black
Зарегистрирован:
17.04.2010
Репутация: 32
Статус: Отсутствует
sa-s, если ты рассчитываешь на помощь\совет, то выкладывай. Иначе - только общие вещи...

Не понимаю не то, что не понимаю (из теста на IQ)
 
sa-sДата: Пятница, 10.02.2012, 15:24 | Сообщение # 11
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 181
Авто: Cee'd SW 1.6 AT
Зарегистрирован:
08.01.2009
Репутация: 3
Статус: Отсутствует
Quote (Xenotron)
sa-s, если ты рассчитываешь на помощь\совет, то выкладывай. Иначе - только общие вещи...
Прикрепления: 0843361.jpg (142.0 Kb)


Киев

Сообщение отредактировал sa-s - Суббота, 11.02.2012, 11:50
 
sa-sДата: Пятница, 10.02.2012, 15:33 | Сообщение # 12
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 181
Авто: Cee'd SW 1.6 AT
Зарегистрирован:
08.01.2009
Репутация: 3
Статус: Отсутствует
и сам протокол

Добавлено (10.02.2012, 13:30)
---------------------------------------------
ну и моя скарга

Добавлено (10.02.2012, 13:30)
---------------------------------------------
..

Добавлено (10.02.2012, 13:33)
---------------------------------------------
Начальнику відділу ДАІ Дарницького РУ
ГУ МВС України в м. Києві
………………………………



СКАРГА

на скасування постанови ВС1 № ………. по справі про адміністративне правопорушення від 07.02.2012 року.
07.02.2012 року, близько 08 год. 10 хв., я рухався по вул. Тепловозній унапрямку до вул. Харковське шосе, керуючи автомобілем KIA Ceed, д.н. АА …….., що належить мені по праву власності. При проїзді перехрестя вул. Тепловозна – вул. Харківське шосе, я був зупинений співробітником ДАІ інспектором ………………….., та передав йому свої документи для перевірки.
Зазначеним співробітником ДАІ було складено щодо мене протокол та постанову ВС1 № …….. за ст.122 ч.2 КУпАП за порушення пункту 8.7.3 Правил дорожнього руху.
Як вбачається зі змісту, постанова складена відносно мене за те, що нібито я 07.02.2012 року, близько 08 год. 10 хв. у м. Києві на вул. Тепловозна – Харківське шоссе, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора (червоний), тобто скоїв правопорушення передбачене ч.2 ст.122 КУпАП. Відповідно до даної постанови на мене накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 425 грн.
Вважаю, що дана постанова винесена із порушенням вимог чинного законодавства, не відповідає дійсним обставинам справи, а дії інспектора ДАІ при винесенні постанови були незаконними та такими, що грубо порушили мої права.
07.02.2012 року, близько 08 год. 10 хв. я дійсно рухався по вул. Тепловозній у напрямку до вул. Харківське шосе, керуючи автомобілем KIA Ceed, д.н. АА ……., що належить мені по праву власності. На перехрестя вул. Харківське шоссе та вул. Тепловозна я виїхав на ДОЗВОЛЯЮЧИЙ зелений колір світлофору, а закінчивав переїзд перехрестя згідно правил дорожнього руху керуючись п. 16.8. ПДР України. Зазначу, що попереду мого автомобіля рухався автобус та автомобіль які грубо порушуючі правила дорожнього руху повернули на ліво, а це заборонено знаком на данному перехресті. Це чомусь не зацікавило співробітників ДАІ. При закінченні переїзду перехрестя я був зупинений співробітниками ДАІ жестами, які вони мені подавали через скло свого автомобіля, при цьому вони рухалися на зустріч мені, та грубо порушуючи правила дорожнього руху розвернулися в забороненому місці і підїхали до мене.

Працівник ДАІ пояснив мені, що я порушив правила дорожнього руху ч.2.ст 122 КпАП.
З даним твердженням, я категорично не погоджуюсь, оскільки доказів того, що я проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора, співробітником ДАІ, яким винесено Постанову, не наведено. Сам він знаходився за перехрестям, і не міг точно встановити момент перетинання межі перехрестя (стоп-лінії) відповідно до увімкненого у цей момент сигналу світлофору внаслідок кута оглядовості з того місця, де він знаходився.
Я діяв у відповідності до п.16.8 ПДР, який не тільки дозволяє, а зобов’язує водія, який виїхав на перехрестя на дозволяючий сигнал світлофора, продовжити рух у вказаному напрямку, незалежно від сигналу світлофора на виїзді. В даному випадку склалася саме така ситуація, що співробітником ДАІ, який виніс Постанову не взято до уваги. Тобто фактично я діяв правомірно, і у моїх діях взагалі не було порушень вимог ПДР...... Виходячі з цього рішення співробітником ДАІ було винесено упередженно, без врахування всіх суттевих обставин.
Таким чином, мої дії жодним разом не порушували вимоги Правил Дорожнього руху.
Враховуючи наведене, слід прийти до висновку, що вказана постанова є незаконною та підлягає скасуванню, а у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою.
На підставі викладеного, керуючись стст.287, 288 КпАП України,
ПРОШУ:
1. Оскаржувану постанову ВС1 № ………………. по справі про адміністративне правопорушення від 07.02.2012 року скасувати.
2. Справу про адміністративне правопорушення від 07.02.2012 р. щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.

08.02.2012 р…………………….

Прикрепления: 4909395.jpg (200.1 Kb)


Киев
 
XenotronДата: Пятница, 10.02.2012, 20:16 | Сообщение # 13
Знаток
Группа: USER
Сообщений: 444
Город: Киев
Авто: Ceed TX 2.0 AT, Black
Зарегистрирован:
17.04.2010
Репутация: 32
Статус: Отсутствует
Поспешил ты немного. Бум ждать теперь решения насяльника ГАИ.

Так, на будущее:
Тим самим працівник ДАІ порушив вимоги не тільки КпАП України, але і відомчих нормативних актів МВС, в тому числі, Розпорядження по МВС України № 466 від 21.05.2009 «п.1.6 Виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо).».

Также, как ты частично упомянул в объяснениях, инспектор ехал с другой стороны и не мог видеть какой свет был у тебя. Светофоры часто имеют разные схемы включения и бывает, что светофор на въезде на перекресток горит зеленым дольше, чем светофор на въезд с другой стороны. То, что у инспектора горел красный не означает, что у тебя также горел красный.

Если придет негативный ответ, могу помочь с позовом в суд.


Не понимаю не то, что не понимаю (из теста на IQ)

Сообщение отредактировал Xenotron - Пятница, 10.02.2012, 20:18
 
sa-sДата: Понедельник, 19.03.2012, 16:57 | Сообщение # 14
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 181
Авто: Cee'd SW 1.6 AT
Зарегистрирован:
08.01.2009
Репутация: 3
Статус: Отсутствует
Первый бой закончен, ГАИ ответило отказом ....
Начинаем второй !!!
Прикрепления: 8117285.jpg (157.8 Kb)


Киев
 
sa-sДата: Понедельник, 19.03.2012, 16:57 | Сообщение # 15
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 181
Авто: Cee'd SW 1.6 AT
Зарегистрирован:
08.01.2009
Репутация: 3
Статус: Отсутствует
.
Прикрепления: 0710813.jpg (123.0 Kb)


Киев
 
sa-sДата: Понедельник, 19.03.2012, 16:58 | Сообщение # 16
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 181
Авто: Cee'd SW 1.6 AT
Зарегистрирован:
08.01.2009
Репутация: 3
Статус: Отсутствует
.
Прикрепления: 6029517.jpg (194.7 Kb)


Киев
 
XenotronДата: Вторник, 20.03.2012, 13:29 | Сообщение # 17
Знаток
Группа: USER
Сообщений: 444
Город: Киев
Авто: Ceed TX 2.0 AT, Black
Зарегистрирован:
17.04.2010
Репутация: 32
Статус: Отсутствует
Лови козу. Она по превышению, но не суть важно.

Тебе надо дополнительно указать, что ты обращался с жалобой в ГАИ и ждал ответа от них. И прикрепить сам ответ.
У тебя есть 10 календарных дней с момента получения ответа от ГАИ на подачу макументов в суд.

Если есть время - съезди или позвони в свой районный суд и спроси - как они в таких делах с ответчиками поступают. Есть суды, которые хотят видеть 2-х ответчиков (ГАИ и самого инспектора), есть которые желают только 1 (или ГАИ, или инспектора). Хз как у тебя.
Прикрепления: __-2.7z (5.6 Kb)


Не понимаю не то, что не понимаю (из теста на IQ)

Сообщение отредактировал Xenotron - Вторник, 20.03.2012, 13:30
 
ostrovДата: Понедельник, 23.04.2012, 10:46 | Сообщение # 18
Знаток
Группа: USER
Сообщений: 654
Авто: KIA Ceed 1.6 AT LX
Зарегистрирован:
12.10.2007
Репутация: -48
Статус: Отсутствует
Quote (Xenotron)
Если есть время - съезди или позвони в свой районный суд и спроси - как они в таких делах с ответчиками поступают.

Интересно у кого спросить, у секретаря в канцелярии который ни чего не петрает в этом? Судьи прием не ведут и на вопросы особенно по телефону не отвечают.

Quote (Xenotron)
Есть суды, которые хотят видеть 2-х ответчиков (ГАИ и самого инспектора), есть которые желают только 1 (или ГАИ, или инспектора). Хз как у тебя.

Закон для всех судов одинаков. Инспектор может завтра уже не работать - текучка кадров там серьезная. По крайней мере у меня было именно так - на момент судебного спора инспектор уже на работал. Поэтому лучше указать что инспектор есть должностное лицо ГАИ и подавать иск именно на ГАИ. От ГАИ на суд ни кто не придет в таком случае 100% и победить будет все же проще.
 
sa-sДата: Пятница, 25.05.2012, 14:14 | Сообщение # 19
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 181
Авто: Cee'd SW 1.6 AT
Зарегистрирован:
08.01.2009
Репутация: 3
Статус: Отсутствует
Сегодня в 9-25 суд выигран !!!!

Позов задовільнити. Постанова є остаточною і оскарженню не підлягає.


Киев
 
Kostya_NДата: Пятница, 25.05.2012, 15:05 | Сообщение # 20
Карлсо_Н
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 1387
Авто: Opel Zafira B, 1.8, MT
Зарегистрирован:
05.02.2008
Репутация: 373
Статус: Отсутствует
Quote (sa-s)
Сегодня в 9-25 суд выигран !!!!
Позов задовільнити. Постанова є остаточною і оскарженню не підлягає.

ПОЗДРАВЛЯЮ!!!


Не говорите что мне делать и я не скажу куда Вам идти!!!


Киев, Святошин
 
Форум KIA Ceed » 4.БАНКИ,СТРАХОВАНИЕ,ПРАВА И ОБЯЗАННОСТИ » 4.3 Право » Как подать заявление в суд на ГАИ ?
  • Страница 1 из 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поиск:

Украинский клуб KIA Ceed большая и дружная семья :)
Copyright ceed.at.ua © 2024