Cee'd-клуб Украины
Регистрация | Вход  
[ Новые сообщения · Главная · Фотогалерея · Видеогалерея · Чат · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 3 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Форум KIA Ceed » 4.БАНКИ,СТРАХОВАНИЕ,ПРАВА И ОБЯЗАННОСТИ » 4.3 Право » Техосмотр-2009 (как оно будет)
Техосмотр-2009
LemmingДата: Четверг, 16.04.2009, 10:01 | Сообщение # 41
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3192
Авто: CEED 1.6 LX MT 9S КИЕВ
Зарегистрирован:
15.11.2007
Репутация: 192
Статус: Отсутствует
Собственно вот:

Кабинет министров Украины продлил сроки прохождения технического осмотра автомобилей на полгода - до 1 июня 2010 года.

Об этом после заседания правительства министр внутренних дел Юрий Луценко сообщил. "Для тех, кто должен был проходить техосмотр в этом году, он продлен до средины следующего года", - отметил министр.
Луценко уточнил, что такое решение предопределено недостаточным количеством сертифицированных точек для прохождения техосмотра. По его словам, в некоторых областях таких точек меньше половины от потребности. "Мы считаем возможным продлить техосмотр на полгода. Мы считаем, что за это время чиновники Минтранссвязи, МВД и Госстандарта вместе с бизнесом создадут полноценную сеть техосмотра", - отметил он.
При этом министр рекомендует сейчас пройти технический осмотр владельцам автомобилей, у которых есть такая возможность. Если же в населенном пункте нет такой возможности, то министр рекомендует подождать полгода.

И вот:

Комитет ВР по вопросам законодательного обеспечения правоохранительной деятельности единогласно поддержал законопроект, отменяющий государственный технический осмотр транспортных средств.
Такое решение было принято сегодня, 15 апреля, во время заседания комитета. Речь идет о законопроекте №4014 от 04.02.2009 О внесении изменений в некоторые законы Украины относительно отмены государственного технического осмотра транспортных средств. Автор законопроекта Анатолий Гриценко.
"Нынешняя система государственного технического осмотра автотранспорта это - общенациональный обман, это - общенациональные поборы водителей, это - общенациональные коррупция и четвертое - это не имеет ни единого отношения к безопасности на дорогах", - сказал Гриценко.
По его словам, такую законодательную инициативу поддержала общественность. В частности, ассоциации водителей, автоперевозчиков и другие общественные структуры, которые объединяют более 9 млн украинских водителей.
"Я считаю это решение Комитета принципиально важным и надеюсь на поддержку Верховной Рады Украины, так как мы должны последовательно и настойчиво идти путем лишения государства "взяточнических" функций", - подчеркнул Гриценко. Он также отметил, в результате отмены техосмотра, ГАИ сможет сэкономить свое время и направить дополнительные усилия на контроль дорожного движения и предоставление помощи водителям.

Хотя я не верю в то, что отменят ТО - никто от таких денег никогда не откажется! Просто по другому назовут..Что-то здесь не чисто, буду сейчас пытаться разобраться... wacko

Добавлено (16.04.2009, 09:01)
---------------------------------------------
Вот собственно, сам закон, который собираются принять:

ЗАКОН УКРАЇНИ
Про внесення змін до деяких законів України
щодо скасування державного технічного огляду транспортних засобів

Розділ І. Зміни до законів України

Верховна Рада України п о с т а н о в л я є :

1. Внести до Закону України "Про дорожній рух" (Відомості Верховної Ради України, 1993 р., № 31, ст.338; 1999 р., № 19, ст.173; 2002 р., № 26, ст.176; 2003 р., № 29, ст.233; 2004 р., № 22, ст.317; 2005 р., № 1, ст.1, № 5, ст.116; 2006 р., № 22, ст.184; № 586-VI від 24.09. 2008 р.) такі зміни:

1) Частину другу статті 12 викласти у такій редакції:
Посадові особи, які відповідають за експлуатацію і технічний стан транспортних засобів, зобов'язані:
забезпечувати добір, підвищення кваліфікації та професійного рівня водіїв, здійснювати контроль за станом їхнього здоров'я і дотриманням режиму праці та відпочинку;
забезпечувати належний технічний стан транспортних засобів та
дотримання екологічних вимог їх експлуатації; не допускати до керування транспортними засобами осіб, які не мають права на керування транспортним засобом відповідної категорії, не пройшли у встановлений законодавством строк медичного огляду, перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції; не випускати на лінію транспортні засоби, технічний стан яких не відповідає вимогам державних стандартів, правил дорожнього руху, а також якщо вони не зареєстровані у встановленому законодавством порядку, переобладнані з порушенням вимог законодавства або не пройшли перевірки технічного стану;

2) у статті 16:
частину другу після слів «передавати для перевірки посвідчення,» доповнити словами «довідку про проходження медичного огляду,»;
у частині другій слова «на державний технічний огляд;» замінити словами «для перевірки технічного стану»;

3) у частині другій статті 29 слова «порядку і пройшли державний технічний огляд (за винятком транспортних засобів, що не підлягають огляду)» замінити словами «законодавством порядку і пройшли перевірку технічного стану (за винятком транспортних засобів, що не підлягають такій перевірці)»;

4) статтю 35 викласти у такій редакції:
Перевірка технічного стану транспортних засобів
Транспортні засоби, що беруть участь у дорожньому русі, а також причепи (напівпричепи) до них підлягають обов'язковій перевірці технічного стану в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.
Перевірка технічного стану транспортних засобів проводиться виключно суб'єктами господарювання, акредитованими в порядку встановленому Кабінетом Міністрів України, які мають відповідну ліцензію. Перевірка проводиться в порядку і за плату, що встановлюються Кабінетом Міністрів України.
На кожний транспортний засіб, що визнаний технічно справним, видається талон про проходження перевірки технічного стану.
Закупівля за державні кошти бланків таких талонів здійснюється органами, які ведуть реєстри суб'єктів господарювання, що проводять перевірку технічного стану. Зазначені суб’єкти господарювання отримують такі бланки за плату, що встановлюються Кабінетом Міністрів України.
Забороняється експлуатація транспортних засобів, що не
пройшли обов'язкової чергової перевірки технічного стану.

Центральний орган виконавчої влади з питань автомобільного транспорту створює та веде реєстр суб'єктів господарювання, уповноважених
здійснювати перевірку технічного стану автомобілів, автобусів,
мотоциклів та мопедів усіх типів, марок і моделей, самохідних
машин, причепів та напівпричепів до них, мотоколясок та інших
прирівняних до них транспортних засобів, та здійснює державний
контроль за додержанням цими суб'єктами вимог законодавства у цій сфері.
Уповноважений орган Міністерства аграрної політики України створює та веде реєстр суб'єктів господарювання, уповноважених здійснювати перевірку технічного стану тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів, та здійснює державний контроль за одержанням цими суб'єктами вимог законодавства у цій сфері.
Суб'єкти господарювання, що здійснюють перевірку технічного стану транспортних засобів, у порядку визначеному Кабінетом Міністрів України подають реєструючим органам інформацію про транспортні засоби, що пройшли перевірку технічного стану.
У разі непроходження транспортним засобом перевірки технічного стану протягом п'яти і більше років або встановлення факту його знаходження в розукомплектованому і y непридатному для експлуатації стані, або неможливості знайти його власника Державтоінспекцією Міністерства внутрішніх справ України чи уповноваженим органом Міністерства аграрної політики України відповідно вживаються заходи щодо вибраковування (списання) та зняття з державної (відомчої) реєстрації цього транспортного засобу.
Порядок проведення перевірки технічного стану транспортних
засобів, зареєстрованих іншими уповноваженими державними органами, встановлюється цими уповноваженими органами;

5) у статті 37:
у частині першій слова «проходження державного технічного огляду» замінити словами «перевірку технічного стану»;
у частині другій слова «проходження державного технічного огляду» замінити словами «перевірку технічного стану».

2. Внести до Закону України "Про автомобільний транспорт" (Відомості Верховної Ради України, 2001 р., № 22, ст.105; 2006 р., № 32, ст.273) такі зміни:

Статтю 23 викласти у такій редакції:
Контроль технічного стану транспортних засобів
Контроль технічного стану транспортних засобів включає:
перевірку технічного стану транспортних засобів автомобільними перевізниками;
перевірку технічного стану транспортних засобів суб'єктами господарювання, уповноваженими в порядку, який встановлює Кабінет Міністрів України.
У період між перевірками технічного стану відповідність технічного стану транспортних засобів вимогам законодавства забезпечує перевізник. На таксі, яке за результатами перевірки технічного стану відповідає нормативним вимогам до технічного стану, видається талон про проходження перевірки технічного стану з відміткою "таксі".
Порядок проведення перевірки технічного стану транспортних
засобів визначає Кабінет Міністрів України.
Перевірка технічного стану транспортних засобів автомобільними перевізниками здійснюється в порядку, який визначає центральний орган виконавчої влади з питань автомобільного транспорту.

3. Внести до Закону України “Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів” ( Відомості Верховної Ради (ВВР), 1992, N 11, ст.150 ) { Вводиться в дію Постановою ВР N 1964-XII ( 1964-12 ) від 11.12.91, ВВР, 1992, N 11, ст.151 } { Із змінами, внесеними згідно з Декретом N 34-93 від 09.04.93, ВВР, 1993, N 23, ст.251 Законом N 287/94-ВР від 14.12.94, ВВР, 1995, N 1, ст. 3 } { В редакції Закону N 75/97-ВР від 18.02.97, ВВР, 1997, N 15, ст.117 } { Із змінами, внесеними згідно із Законами N 25/98-ВР від 15.01.98, ВВР, 1998, N 25, ст.147 N 320-XIV ( 320-14 ) від 17.12.98, ВВР, 1999, N 5-6, ст.39 N 986-XIV ( 986-14 ) від 16.07.99, ВВР, 1999, N 40, ст.361 N 1375-XIV ( 1375-14 ) від 13.01.2000, ВВР, 2000, N 10, ст.78 N 1926-III ( 1926-14 ) від 13.07.2000, ВВР, 2000, N 43, ст.363 N 2181-III ( 2181-14 ) від 21.12.2000, ВВР, 2001, N 10, ст.44 N 1158-IV ( 1158-15 ) від 15.10.2003, ВВР, 2004, N 8, ст.67 N 2505-IV ( 2505-15 ) від 25.03.2005, ВВР, 2005, N 17, N 18-19, ст.267 } { В редакції Закону N 427-V ( 427-16 ) від 06.12.2006, ВВР, 2007, N 9, ст.68 } {Із змінами, внесеними згідно із Законами № 586-VI від 24.09.2008р.; N 797-VI (797-17 ) від 25.12.2008 } такі зміни:

1) у пункті другому, частини першої статті 3 влучити слова «та чергового технічного огляду»;

2) статтю 5 викласти у такій редакції:
Строки сплати податку
Податок з власників транспортних засобів та інших самохідних
машин і механізмів сплачується:
фізичними особами - перед проведенням першої реєстрації в Україні, реєстрацією, перереєстрацією транспортних засобів;
юридичними особами - щоквартально рівними частинами до 15 числа місяця, що настає за звітним кварталом.
За придбані протягом року юридичними особами транспортні засоби, крім тих, що вперше реєструються в Україні, податок сплачується перед їх реєстрацією за місяці, які залишилися до кінця року, починаючи з місяця, в якому проведено реєстрацію транспортного засобу. За транспортні засоби, які вперше реєструються в Україні, податок сплачується перед їх першою реєстрацією. Розрахунок суми податку за такі транспортні засоби в 10-денний термін після їх реєстрації подається до відповідного податкового органу.
За транспортні засоби, зняті юридичними особами протягом року
з реєстрації (перереєстровані), здійснюється перерахунок розміру податку, крім податку, сплаченого при першій реєстрації в Україні. Розмір податку перераховується перед зняттям їх з реєстрації (перереєстрацією) за місяці, які залишилися до кінця року, починаючи з місяця, наступного за тим, в якому транспортний засіб знято з реєстрації (перереєстровано).
Фізичні особи - платники податку зобов'язані пред'являти органам, що здійснюють першу реєстрацію в Україні, реєстрацію, перереєстрацію, зняття з обліку транспортних засобів, квитанції або платіжні доручення про сплату податку за попередній (у разі здійснення сплати) та за поточний роки, а платники, звільнені від сплати цього податку, - відповідний документ, що дає право на користування цими пільгами.
Юридичні особи - платники податку зобов'язані пред'являти органам, що здійснюють першу реєстрацію в Україні, реєстрацію, перереєстрацію, зняття з обліку транспортних засобів, платіжні доручення про сплату податку з написом (поміткою) установи банку про зарахування податку по наземних
транспортних засобах до територіальних дорожніх фондів, а по
водних транспортних засобах - до відповідних бюджетів місцевого
самоврядування (сільських, селищних, міських).
У разі відсутності документів про сплату податку або документів, що дають право на користування пільгами, перша реєстрація в Україні, реєстрація, перереєстрація, зняття з обліку транспортних засобів не провадяться.

4. Внести до Кодексу України про адміністративні правопорушення (Відомості Верховної Ради УРСР, 1984 р., додаток до № 51, ст.1122; 1985 р., 24, ст.553, № 44, ст.1056; 1986 р., № 15, ст.326, № 27, ст.539, № 29, ст.585, № 52, ст.1057; 1987 р., № 12, ст.226, № 25, ст.453, 454, № 35, ст.674, № 49, ст.1009; 1988 р., № 33, ст.808, № 52, ст.1184; 1989 р., № 19, ст.182, № 45, ст.634, № 49, ст.673; 1990 р., № 5, ст.59, 60, № 12, ст.194, № 18, ст.278, № 20, ст.313, № 22, ст.367; 1991 р., № 7, ст.45; № 11, ст.106; Відомості Верховної Ради України, 1991 р., № 39, ст.514, № 40, ст.527, № 45, ст.600; 1992 р., № 5, ст.40, № 32, ст.457, № 39 ст.570, № 47, ст.648; 1993 р., № 6, ст.35, № 15, ст.134, № 18, ст.189, № 22, ст.232, № 24, ст.256, № 34, ст.354, № 46, ст.427; 1994 р., № 12, ст.58, № 19, ст.111, № 20, ст.114, № 28, ст.236, 237, № 38, ст.349, № 41, ст.375, № 46, ст.413, № 49, ст.431; 1995 р., № 3, ст.20, № 10, ст.64, № 13, ст.85, 87, № 15, ст.103, № 22, ст.169, № 29, ст.223, № 34, ст.268; 1996 р., № 15, ст.70, № 25, ст.104, № 31, ст.145, № 46, ст.247, 251, № 52, ст.294, 305; 1997 р., № 1, ст.1, № 14, ст.114, № 29, ст.192; 1998 р., № 11 – 12, ст.45, № 35, ст.241; 1999 р., № 5 – 6, ст.45, № 16, ст.96, № 19, ст.173, № 34, ст.285, № 41, ст.373, № 49, ст.429; 2000 р., № 10, ст.79, № 23, ст.179, № 24, ст.183, № 30, ст.240, № 35, ст.280, № 45, ст.377, № 46, ст.396, № 50, ст.436; 2001 р., № 1, ст.3, № 13, ст.66, № 22, ст.107, № 23, ст.115 – 117, № 27, ст.132, № 41, ст.201; 2002 р., № 2, ст.10, № 5, ст.33, № 6, ст.45, № 11, ст.81, № 17, ст.121, № 29, ст.195, № 50, ст.366; 2003 р., № 1, ст.2, № 10, ст.87, № 13, ст.91, № 23, ст.147, № 26, ст.196, № 27, ст.209, № 28, ст.214, № 29, ст.233, № 30, ст.242, 244; 2004 р., № 7, ст.58, № 8, ст.65, № 12, ст.156, № 14, ст.194, № 19, ст.251, № 32, ст.394, № 36, ст.434, № 38, ст.469; 2005 р., № 1, ст.1, № 4, ст.106, № 5, ст.110, 118, № 10, ст.187, № 25, ст.335, № 27, ст.359, № 28, ст.374, № 48, ст.483, № 52, ст.565; 2006 р., № 5 – 6, ст.74, № 13, ст.110, № 19 – 20, ст.160, 162, № 30, ст.258, № 31, ст.402, № 33, ст.280; 2007 р., № 9, ст.67, № 10, ст.91, № 13, ст.130, № 16, ст.213, 219, № 31, ст.402, № 34, ст.445) (Із змінами, внесеними згідно із Законом № 586-VI від 24.09.2008р.) такі зміни:

1) у диспозиції частини другої статті 121 слова «державного технічного огляду» замінити словами «перевірки технічного стану»;

2) частину другу статті 127-1 вилучити;

3) у диспозиції частини другої статті 128 слова «державного технічного огляду» замінити словами «перевірки технічного стану».

Розділ ІІ. Прикінцеві положення

1. Цей Закон набуває чинності через шістдесят днів з дня опублікування, крім зміни до частини другої статті 16 Закону України “Про дорожній рух” щодо довідки про проходження медичного огляду, яка набуває чинності через один рік з дня опублікування цього Закону.

2. Кабінету Міністрів України протягом шестидесяти днів з дня опублікування цього Закону:
1) привести свої нормативно-правові акти у відповідність до цього Закону;
2) забезпечити приведення нормативно-правових актів центральних органів виконавчої влади у відповідність до цього Закону.
3) забезпечити передачу Державтоінспекцією Міністерства внутрішніх справ України центральному органу виконавчої влади з питань автомобільного транспорту реєстрів суб'єктів господарювання, уповноважених здійснювати перевірку технічного стану транспортних засобів.

Голова Верховної Ради України
///////////////////////////////////////////////////////////////////////

Как я понял: теже яйца, только сбоку! Только еще требуется возить с собой теперь "медицинскую справку" помимо водительских прав, техпаспорта и полиса страховки и называться будет не "державний технічний огляд", а "перевірка технічного стану", и проводить его будет не ГАИ, а """перевірка технічного стану транспортних засобів проводиться виключно суб'єктами господарювання, акредитованими в порядку встановленому Кабінетом Міністрів України, які мають відповідну ліцензію. Перевірка проводиться в порядку і за плату, що встановлюються Кабінетом Міністрів України.""

Вот собственно и все, удачи на дороге! smile




Сообщение отредактировал Lemming - Четверг, 16.04.2009, 10:53
 
DimonichДата: Четверг, 16.04.2009, 10:29 | Сообщение # 42
Профессионал
Группа: USER
Сообщений: 1287
Авто: Ford Focus 1,6 LPG
Зарегистрирован:
01.04.2008
Репутация: 84
Статус: Отсутствует
да уж.... еще очень мало высоких чинов в ГАИ имеет свои СТО. Поэтому техосмотр пришлось отложить.
И пора бы уже купить папку для документов.. dry а то еще плюс мед. справка, потом еще чо придумают...
итого будет "Война и мир" на право ездить в Украйне.. wacko wacko


Дмитрий г. Херсон
Мир спасут красота и массовые расстрелы
 
maniachelloДата: Четверг, 16.04.2009, 11:05 | Сообщение # 43
Гуру Ceed клуба
Группа: USER
Сообщений: 4734
Авто: Kia Niro LX
Зарегистрирован:
30.01.2008
Репутация: 119
Статус: Отсутствует
господа, скажите мне прямо, без утайки - ПОЛ ВОДИТЕЛЕЙ СЛИЧАТЬ БУДУТ?

МЛЯ, ОСТОЧЕРТЕЛИ ЭТИ МЕРЗАВЦЫ У ВЛАСТИ angry angry angry

 
HUNTERДата: Четверг, 16.04.2009, 12:21 | Сообщение # 44
Эксперт
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 2217
Авто: KiaCee'd 1.6MT MarsRed
Зарегистрирован:
22.10.2008
Репутация: 1281
Статус: Отсутствует
Вчера по ящику слышал, также, что сроки прохождения ТО будут продлены. Например типа в Одесской области есть всего только 7-мь точек на данный момент получивших лицензии. Таким образом чтобы пройти ТО человеку проживающему в Измаиле, необходимо ехать в г.Одессу - 300 км в один край. А вот когда наладится бизнес у власти, то ТО можно будет пройти на любом углу за наши деньги. Таким образом безопасность дорожного движения (по-моему мнению функция государства) потихонечку перейдет в частные руки. Государство (какое-то министерство дорог или еще чего-то) торгует лицензиями, а вы там внизу как хотите так и "мутите"/договаривайтесь, кроме этого еще текущий доход в казну от прохождения ТО владельцами а/м. С одной стороны типа упрощают процесс прохождения ТО (благими намерениями дорога в ад выстлана), а с другой дополнительный прессинг и усложнение механизма: 1-взяток=лицензирования; 2-взяток-ГАИ(пока); 3-взяток-СТО. Итог = безопасность ниже, денег больше.


- Если мы дай Бог ошибаемся, то все равно это лучше чем быть в результате обманутым.

ПМЖ - город-герой Одесса. Я одессит.

 
DimonichДата: Пятница, 24.04.2009, 12:48 | Сообщение # 45
Профессионал
Группа: USER
Сообщений: 1287
Авто: Ford Focus 1,6 LPG
Зарегистрирован:
01.04.2008
Репутация: 84
Статус: Отсутствует
maniachello, точно! biggrin
нужно будет в приоткрытое окно гайцу в морду тыкать права и нечто определяющее пол... biggrin biggrin

Добавлено (24.04.2009, 11:48)
---------------------------------------------
Официальная инфа на сайте Геев:
"Список суб`єктів підпримницької діяльності які мають право проводити технічний огляд транспортних засобів"

http://spd.sai.gov.ua/dai/bin/webservices/getCompanyListHtml.php

прочитай сам! подскажи товарищу! biggrin biggrin


Дмитрий г. Херсон
Мир спасут красота и массовые расстрелы
 
svetollДата: Четверг, 21.05.2009, 12:41 | Сообщение # 46
Группа: Удаленные





Привет всем!
Кто что нового может сказать по процедуре прохождения техосмотра? Интересует:
1. Как кто получал ПРОТОКОЛ технического состояния автомобиля с одной из четырёх станций в Киеве? Какие проблемы при этом, как например наличие тонировки?
2. Прохождение в МРЕО? Просмотривают ли действительно базу по штрафам (или это всё пока страшилки)?
Отпишитесь КТО УЖЕ ПРОШЁЛ В ЭТОМ ГОДУ!
С уважением
 
LemmingДата: Четверг, 21.05.2009, 13:17 | Сообщение # 47
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3192
Авто: CEED 1.6 LX MT 9S КИЕВ
Зарегистрирован:
15.11.2007
Репутация: 192
Статус: Отсутствует
svetoll, Техосмотр прошел, старым методом, которым проходят 99% автомобилистов! Одно могу точно сказать: по базе на наличие неуплаченых штрафов смотрят даже и в этом случае: если есть не уплаченые, придется все погасить, либо договариваться, чтобы из базы нарушение вычеркнули - такое тоже возможно...
Quote (svetoll)
как например наличие тонировки?

На сколько мне известно, сейчас еще этим не заморачиваются - нет приборов! Собирались закупить, но сейчас у МВД, как и у всех нет денег....
Кстати, со вчерашнего дня выдают уже пластиковые талоны ТО.... smile


 
svetollДата: Четверг, 21.05.2009, 14:27 | Сообщение # 48
Группа: Удаленные





Lemming!
Де нет, выходит что заморачиваются и никакие уговоры на такой станции не действуют, проверенно на личном опыте....мне вот протол дали, сказали 45 дней действует, 3 бесплатных заезда на исправление...а недостаток......нужно срывать тонировку с передних дверей.......... деньги не проходят, как я начальника не уводил в сторону........всё побоку.......
 
LemmingДата: Четверг, 21.05.2009, 16:20 | Сообщение # 49
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3192
Авто: CEED 1.6 LX MT 9S КИЕВ
Зарегистрирован:
15.11.2007
Репутация: 192
Статус: Отсутствует
svetoll, Ну, вот скажи, вот с такой головной болью, есть ли смысл официально проходить ТО-2009? Тратить кучу нервов и времени... wacko

 
svetollДата: Четверг, 21.05.2009, 16:51 | Сообщение # 50
Группа: Удаленные





А смысл в том что в Киеве 4 таких СТО, а машина зарегестрирована в Киевской области. Следовательно на таких СТО нужно просто взять протокол тех.состояния и ехать к себе проходить техосмотр. Есть знакомые бегунки в Киеве, но берутся только за Киевскую регистрацию и в комплексе за весь техосмотр, никто не хочет заморачиваться одной диагностикой......Вот такие дела....
 
LemmingДата: Четверг, 21.05.2009, 16:53 | Сообщение # 51
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3192
Авто: CEED 1.6 LX MT 9S КИЕВ
Зарегистрирован:
15.11.2007
Репутация: 192
Статус: Отсутствует
svetoll, А комплексом в области сделать,что нельзя? wacko

 
svetollДата: Четверг, 21.05.2009, 16:55 | Сообщение # 52
Группа: Удаленные





пока нельзя.....
 
ЛюбительДата: Четверг, 21.05.2009, 23:55 | Сообщение # 53
Специалист
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 904
Авто: KIA cee'd + KIA cee'd
Зарегистрирован:
02.09.2008
Репутация: 196
Статус: Отсутствует
А чи є зміст проходити зараз техогляд? Якщо його переносять до 1 червня 2010 року? чи не переносять? wacko

Луцьк
Так люблю cee'd, що маю їх аж два:)
KIA Ceed 1,6LX 5MT Abyss Blue 2007 + KIA Ceed SW 1,6EX 4AT Silver 2009
 
hawk_tДата: Понедельник, 01.06.2009, 17:28 | Сообщение # 54
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 119
Авто: KIA Cee'd 1.6 MT LX 8Q
Зарегистрирован:
15.10.2007
Репутация: 0
Статус: Отсутствует
Камрады, кто проходил ТО, во сколько это выльется? (имеется ввиду все, медсправка, транспортные сборы, ... вплоть до бензина спаленного за поедку в МРЭО (утрирую))

 
LemmingДата: Понедельник, 01.06.2009, 17:42 | Сообщение # 55
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3192
Авто: CEED 1.6 LX MT 9S КИЕВ
Зарегистрирован:
15.11.2007
Репутация: 192
Статус: Отсутствует
hawk_t, Простая арифметика:
1. Медсправка - 150 грн. (кто, как найдет сделать, есть и дороже, дешевле не встречал!)
2 Транспортный сбор 2008- 80 грн
3 Транспортный сбор 2009- 112 грн
4 Квитанции в МРЭО (талон, диагностика и т.д) -90 грн
В принципе все...Итого: 432 грн. "+", "-" 20-30 грн. smile
P.S. Полис ГО не забудь взять с собой! smile


 
hawk_tДата: Понедельник, 01.06.2009, 18:03 | Сообщение # 56
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 119
Авто: KIA Cee'd 1.6 MT LX 8Q
Зарегистрирован:
15.10.2007
Репутация: 0
Статус: Отсутствует
А можно подробно про процедуру, чего и куда, я водитель молодой, в первый раз этим заниматся прийдется
купить справку
пройти диагностику или сперва заплатить сборы? и где проходить? грят что в киеве всего 4 станции имеют лицензию
буду очень благодарен за помошь
предлагают все это сделать без меня, но цена в 2 раза выше, вот я и задумался. хотя с другой стороны если самому все проходить то могут и к просроченному огнетушителю придратся.


 
LemmingДата: Понедельник, 01.06.2009, 18:07 | Сообщение # 57
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3192
Авто: CEED 1.6 LX MT 9S КИЕВ
Зарегистрирован:
15.11.2007
Репутация: 192
Статус: Отсутствует
hawk_t, Если ты читал посты выше, то я другим методом вопрос этот решал.... smile Затраты примерно те же - головной боли на порядок меньше...
Я кстати, в том перечне пропустил еще стоимость прохождения диагностики на авторизированном СТО: я не помню, там гривен 60, по-моему... smile


 
hawk_tДата: Понедельник, 01.06.2009, 18:14 | Сообщение # 58
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 119
Авто: KIA Cee'd 1.6 MT LX 8Q
Зарегистрирован:
15.10.2007
Репутация: 0
Статус: Отсутствует
Lemming,
Quote
Техосмотр прошел, старым методом, которым проходят 99% автомобилистов!

Это каким? просмотрел все посты подробнее не увидел, может хреново смотрел?
я тоже хочу
Quote
головной боли на порядок меньше...
и
Quote
Затраты примерно те же

Растолкуй (можно в личку если тут нежелательно)


 
iageevДата: Понедельник, 01.06.2009, 18:21 | Сообщение # 59
Знающий
Группа: USER
Сообщений: 261
Зарегистрирован:
28.03.2009
Репутация: 47
Статус: Отсутствует
Блин а унас диагностика на легковую уже 120 и услуги подорожали всего около 135грн да тр.сбор берут по 112 независимо от года кроме новых! surprised

Добавлено (01.06.2009, 17:21)
---------------------------------------------

Quote (hawk_t)
Это каким? просмотрел все посты подробнее не увидел, может хреново смотрел?
я тоже хочу

Гривень 100 наверно сверху и все в течении часа готово biggrin



ВАНЯ ДНЕПР
 
hawk_tДата: Понедельник, 01.06.2009, 18:24 | Сообщение # 60
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 119
Авто: KIA Cee'd 1.6 MT LX 8Q
Зарегистрирован:
15.10.2007
Репутация: 0
Статус: Отсутствует
iageev,
дык нужно ж знать кому
я ж не прийду в МРЭО и "Мужики, кто хочет стольник за час заработать?"


 
Форум KIA Ceed » 4.БАНКИ,СТРАХОВАНИЕ,ПРАВА И ОБЯЗАННОСТИ » 4.3 Право » Техосмотр-2009 (как оно будет)
  • Страница 3 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Поиск:

Украинский клуб KIA Ceed большая и дружная семья :)
Copyright ceed.at.ua © 2024