Cee'd-клуб Украины
Регистрация | Вход  
[ Новые сообщения · Главная · Фотогалерея · Видеогалерея · Чат · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Екзотичні фрукти на подарунок
payulassДата: Среда, 03.06.2026, 17:20 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Отсутствует
Хочу замовити велику подарункову коробку з тропічними фруктами для подруги, але зовсім не знаю, кому зараз можна довіряти. Напишіть, будь ласка, де ви замовляли такий набір, щоб усередині все було свіже, гарне і без гнилі. Дуже переживаю, щоб не привезли зелені дубові плоди, бо подарунок треба вручати одразу в день доставки. Буду вдячна за контакти магазинів, які збирають бокси акуратно і кладуть туди справді стиглі манго та ананаси.

Сообщение отредактировал payulass - Четверг, 04.06.2026, 17:30

rittiukiaДата: Четверг, 04.06.2026, 17:31 | Сообщение # 2
Новичок
Статус: Отсутствует
Для своєї сестрички на день народження я довго шукала якийсь особливий та небанальний презент, бо банальні цукерки чи квіти вже всім трохи набридли. Подруга порадила заглянути на один перевірений сайт CrazyBox, де можна купити екзотичні фрукти https://crazybox.com.ua/uk/boxes Замовила там велику дерев'яну коробку, наповнену соковитим манго, яскравою маракуйєю та ароматною пітахайєю, яка виглядала неймовірно естетично та презентабельно. Усі плоди приїхали бездоганної якості, ідеально стиглими, м'якими та настільки запашними, що іменинниця була просто в захваті від такого тропічного кошика. Доставка спрацювала дуже оперативно, кур'єр привіз усе точно в обумовлений час прямо під двері, тому тепер на будь-які свята буду замовляти корисні подарунки тільки тут.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский клуб KIA Ceed большая и дружная семья :)
Copyright ceed.at.ua © 2026