Cee'd-клуб Украины
Регистрация | Вход  
[ Новые сообщения · Главная · Фотогалерея · Видеогалерея · Чат · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Куплю : ковпак, накладки на педалі
KabaLДата: Суббота, 30.08.2014, 21:07 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Отсутствует
Куплю:
1. Ковпак (один) r15 оригінал за 150 грн. б/у, але в нормальному стані.
2. Нові накладки на педалі 08850-2H001 за 200 грн. (на exist.ua довго немає... sad )

Доставка у Львів Новою Поштою за мій рахунок.
0936691542 Микола.
Дякую.

=MANIAK=Дата: Понедельник, 01.09.2014, 03:48 | Сообщение # 2
Гуру Ceed клуба
Цитата KabaL ()
Нові накладки на педалі 08850-2H001 за 200 грн.

biggrin
Я б теж так купив
...а ще заодно купив би долари по 8 грн. та євро по 10,5 грн. smile (хоча навіть тоді вартість цих накладок була дещо вища wink )

Цитата KabaL ()
на exist.ua довго немає...

Не може бути! Як же ж так? shock Ай-ай-ай!

Думаю коли ці накладки з'являться на екзісті, то їх ціна буде п'ятсот гривень чи навіть вище.
В мене недавно з'явилися ще такі накладки в наявності, але за 200 грн. точно не віддам.
Вони коштують 30 баксів

---> Клубное СТО. Расходники, запчасти, сервис и т.д. <---> Спойлер на Cee'd хетч <---
Ви можите считать эта маим личним капризам. Но я хачю мишью аткривать окна! ...И хочу иконки! Нэ сматря на савэтскую власть! (с)тов. Сталин
Убедительная просьба, если задаёте вопрос в личке, то оставляйте пожалуйста контактный телефон!

KabaLДата: Понедельник, 01.09.2014, 13:25 | Сообщение # 3
Новичок
21.08.14р. ціна на exist.ua - 192 грн.

Сообщение отредактировал KabaL - Понедельник, 01.09.2014, 13:26

copДата: Понедельник, 01.09.2014, 14:42 | Сообщение # 4
Знаток
я тоже бы по 200 пару комплектов взял smile

=MANIAK=Дата: Вторник, 02.09.2014, 13:03 | Сообщение # 5
Гуру Ceed клуба
Цитата KabaL ()
21.08.14р. ціна на exist.ua - 192 грн.

І шо, воно приїхало? Чому ж не купив? wink
До речі екзіст взагалі то російська контора, їм вірити - себе не поважати )))

---> Клубное СТО. Расходники, запчасти, сервис и т.д. <---> Спойлер на Cee'd хетч <---
Ви можите считать эта маим личним капризам. Но я хачю мишью аткривать окна! ...И хочу иконки! Нэ сматря на савэтскую власть! (с)тов. Сталин
Убедительная просьба, если задаёте вопрос в личке, то оставляйте пожалуйста контактный телефон!

KabaLДата: Вторник, 02.09.2014, 22:13 | Сообщение # 6
Новичок
Цитата =MANIAK= ()
І шо, воно приїхало? Чому ж не купив? До речі екзіст взагалі то російська контора, їм вірити - себе не поважати )))
Який сенс твоїх коментарів ?
Пишеш, шоб писати ?

=MANIAK=Дата: Среда, 03.09.2014, 00:40 | Сообщение # 7
Гуру Ceed клуба
Цитата KabaL ()
Який сенс твоїх коментарів ?

Сенс в тому, що вже давно немає таких цін нажаль і ти вводиш форумчан в оману, особливо коментарями типу: 21.08.14р. ціна на exist.ua - 192 грн., там або ніколи такого не було, або якась помилка чи розвод.

KabaLДата: Среда, 03.09.2014, 16:55 | Сообщение # 8
Новичок
Maniak, ти мене не знаєш і звинувачуєш в брехні ?
Я відповідаю за свої слова, а ти, бачу, ні.
Ціна на накладки 430 грн, яку ти написав, завищена майже на 200 грн. З цього я можу судити хто ти є.
Не полінуюсь, і напишу один із сайтів де ціна 240 грн. (це з доставкою.)

=MANIAK=Дата: Среда, 03.09.2014, 22:25 | Сообщение # 9
Гуру Ceed клуба
KabaL, я тебе не знаю, але знаю реальну ціну деяких речей де вони дійсно є у наявності, а не тільки на папері, або в Інтернетних заманухах.
І я навіть не знаю, чи тиражування чужої брехні можно вважати твоєю особистою брехнею чи ні, тому брехуном я тебе не називав, просто давав зрозуміти, що в тебе давно не актуальна інформація.

Ну, спробуй, замов там ті накладки, потім розповіси і покажешь, як воно приїде, коли і за скільки ))
Може станеться такі диво і вони приїдуть, то буде тобі щастя. А поки ми ціього не побачили, то це виходить, що саме ти не відповідаш за свої слова і знов тиражуєш тут пусті балачки з Інтернету.
Ти ж так і не надав докази, що за 200 грн. десь вони є у наявності та можна прийти і придбати, так шо виходить, що ти такі брехун (ти сам так висловився), який брехливо мене звинуватив у такому завищенні ціни, порівнявши реальні ціни з якимись абстрактними, особливо на помийках типу автопро, де ціни невідомо якої давнини і невідомо за яким курсом, про актуальну наявність навіть мова не йде.
Я бачив на сайтах ціну і 530-580 грн. з доставкою з США, тоді виходить, що в мене ціна навіть занижена, чтому ж ти по тих сайтах не орієнтуєшся? ))

І ніхто ж тебе не змушує щось дорого купувати, я просто тобі сказав, що не треба тут нас в оману вводити, наврядче 200 грн. це актуальна ціна у наявності, тому що на цю деталь ціни вже давно вищі і часто цієї позиції взагалі немає. Тобі навіть cop натякнув, що теж по 200 грн. затарився би smile

upd: Austin, хотів тільки нагадати колишню давню ситуацію с замовленям цих штук Петровичем, шо ніби то усюди світилося що є майже нашару, а насправді болт. Вже йду, вибачаюся за флейм, більше не буду, нікого не хотів ображати, я ж навіть Львів люблю smile Слава Україні!

Сообщение отредактировал =MANIAK= - Четверг, 04.09.2014, 00:11

AustinДата: Среда, 03.09.2014, 23:01 | Сообщение # 10
вольный художник
=MANIAK=, завершуємо флуд. У кожного є розум: і у покупця і у продавця. Людина розумна порівнює ціни і робить висновки. Ти свою точку зору висловив - гаразд, всі прочитали. Не треба далі каламутити воду й провокувати флейм.
Відповідати не потрібно.

м. Київ

AustinДата: Суббота, 25.10.2014, 23:28 | Сообщение # 11
вольный художник
Оффтоп от вано удален.
вано, подобные вопросы, пожалуйста, либо в личку к =MANIAK=, либо в его соответствующую тему

м. Київ

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский клуб KIA Ceed большая и дружная семья :)
Copyright ceed.at.ua © 2026