Cee'd-клуб Украины
Регистрация | Вход  
[ Новые сообщения · Главная · Фотогалерея · Видеогалерея · Чат · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум KIA Ceed » 5.Беседка » 5.8 Клубная взаимопомощь » Детский кардиоцентр - Благодійний Ярмарок (у кого руки не для скуки и есть желание помочь :))
Детский кардиоцентр - Благодійний Ярмарок
AntonioДата: Воскресенье, 18.03.2012, 21:29 | Сообщение # 1
Эксперт
Группа: USER
Сообщений: 1878
Авто: Peugeot 308 SW 1.6L HDI Херсон
Зарегистрирован:
02.03.2008
Репутация: 737
Статус: Отсутствует
Привет всем ! Вы помните нашу душещипательную историю в которой СИД-Клуб вышел победителем ? smile
http://ceed.org.ua/forum/54-3427-1
Для сбора дополнительных средств Кардиоцентр (www.cardio.org.ua ) организует благотворительную ярмарку по продаже товаров/поделок/услуг сделанных своими руками. Средства будут направлены куда надо - сам видел ! wink
Страничка организаторов ярмарки : http://cardio.org.ua/talks/viewtopic.php?t=1722

Преамбула :

В Україні щорічно народжується біля 5000 дітей з вродженими вадами серцево-судинної системи. З них 30–40 % знаходяться в критичному стані з перших днів і місяців життя. 40 000 дітей з вадами серцево-судинної системи стоять на обліку в дитячих лікарнях. Десятки тисяч дітей не мають можливості, з різних причин, пройти своєчасне медичне обстеження у професійних закладах.

Всім нам відомо як раптово помирають діти на уроках фізкультури та при інших навантаженнях.

Кардіохірургічна операція – єдиний шлях врятувати дітей з вродженими вадами серця. Без хірургічного втручання 42% пацієнтів помирає у дитячому віці ( до 18 років), причому 90% з них - у віці до 1 року, що суттєво впливає на показник малюкової смертності. Біля 8 000 з них чекають на складні хірургічні операції.

Для порятунку дітей з вродженими вадами серця в 2003 році був заснований Центр дитячої кардіології та кардіохірургії, який є головною бюджетною установою Міністерства охорони здоров’я України. Високопрофесійний рівень персоналу Центру надає висококваліфіковану медичну допомогу дітям з важкими вадами серця. Центр очолює видатний дитячий кардіохірург – Ємець Ілля Миколайович.

Щорічно у Центрі: проводиться 15 тис. амбулаторних обстежень, 19 тис. ультразвукових діагностичних обстежень, 15 тис. високоінформативних рентгенодіагностичних обстежень, виявляється 10 тис. вроджених вад серця, виконано біля 2 тис. кардіохірургічних операцій, з них 1200 дітям віком до 1-го року життя та 440 ендоваскулярних операцій.

Кожного дня зі всіх регіонів України до нас поступають хворі діти, які потребують невідкладної медичної допомоги. Кожен день в Центрі перебувають 170 пацієнтів (дітей та матерів).

Дитяча смертність в Центрі у 2-3 рази менша, ніж у кращих європейських клініках.

Центр міг би надавати якомога більше допомоги, однак бюджетних коштів недостатньо для розширення медичної допомоги.

Акция :
Тому, ми щоденно шукаємо інші джерела фінансування.

Для того, щоб залучити додаткові кошти для допомоги дітям стало доброю традицією кожного року проводити благодійні заходи.

Соціальна служба Центру дитячої кардіології та кардіохірургії спільно з громадськими організаціями та батьками маленьких пацієнтів планують у квітні-травні 2012 року провести благодійну Ярмарку. Всі зібрані кошти підуть на купівлю обладнання для ендоваскулярних операцій дітям.

Захід буде проходити на території виставкового павільйону.

Програмою передбачається:

- Виставка-продаж особистих творів (хенд-мейд), наданих батьками, дітьми, друзями, колективами, майстрами, які не байдужі до здоров’я дітей з вадами серця;

- Надання послуг від професіоналів з фотографії, , візажу, татуажу, декупажу, перукарських послуг, манікюру.

- Кулінарні вироби, спечені руками матусь дітей з вадами серця;

- Майстер-класи по декоративно-прикладному мистецтву для дітей та дорослих: вишивка, живопис, бісероплетіння, біжутерія, м’які іграшки, орігамі, ошибана-флористика, українські ляльки, декоративний розпис та ін.

- Майстер-класи з психології, педагогіки, зустрічі з відомими акторами, журналістами, спортсменами та іншими цікавими людьми.

Також будуть запрошені представники засобів масової інформації.

П.С. Можно просто перечислить средства :
Якщо ви бажаєте допомогти фінансово ви можете зробити внесок на рахунок Української Асоціації жінок "За генофонд України", яка проводє велику соціальну благодійну роботу на підтримку дітей з вадами серця.

ЄДРПОУ 20016687
Р/Р 26009053110621 в КГРУ ПРИВАТБАНКУ у м. Києві
МФО 321842
з приміткою: на придбання обладнання для ендоваскулярних операцій.

От себя : ендоваскулярные операции делаются при помощи аклюдеров - девайс типа зонда вводится через бедренную артерию и ставит заплатку на дефекты сердца - межжелужочковые и межпредсердные окна, что исключает сложные полостные операции. Ольга (супруга) отправила несколько своих поделок.

П.С. Всем не болеть и даже не чихать ! smile



Peugeot 308 SW 1.6L HDI (Леопольд)
Едешь дальше, опять разгоняешься и предупреждаешь всех дальним светом... И все показывают тебе открытую ладонь - И НАСТРОЕНИЕ УЛУЧШАЕТСЯ !


Сообщение отредактировал Antonio - Воскресенье, 18.03.2012, 21:32
 
Форум KIA Ceed » 5.Беседка » 5.8 Клубная взаимопомощь » Детский кардиоцентр - Благодійний Ярмарок (у кого руки не для скуки и есть желание помочь :))
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский клуб KIA Ceed большая и дружная семья :)
Copyright ceed.at.ua © 2024