Cee'd-клуб Украины
Регистрация | Вход  
[ Новые сообщения · Главная · Фотогалерея · Видеогалерея · Чат · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум KIA Ceed » 5.Беседка » 5.3 Путешествия » Микуличин- Верховина- Івано-Франківськ- Тернопіль (або: ще один Новий рік в Карпатах)
Микуличин- Верховина- Івано-Франківськ- Тернопіль
kittenkaДата: Понедельник, 11.01.2010, 15:03 | Сообщение # 1
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
Минуло здавалося б так багато часу з того моменту, коли компанія з 19 безбашених молодих людей, вирішила Їхати справляти Новий рік в Карпатах. Причому, цікавого в цій поїздочці було те, що з всієї компанії лише 2 чоловіки знали куди ми їдемо, і лише ці два чоловіки раніше бували в Карпатах, стояли на лижах, решта ж повні бовдури в цьому питанні  А ще одна особлива деталь, що вся ця гоп-компанія, іхала туди 31 числа! Так-так! Приїхали ми тоді в 10 ранку і вже о 12 знайшли собі досить навіть пристойне житло.. Але давно то все було не цінили тоді ще наші люди Карпати.. Зараз все змінилося, нажаль.. Але все по черзі..
Пару місяців тому, задумалися ми з чоловіком де ж відмічати Новий рік? І як завжди, відповідь знайшлася просто моментально - в Карпатах! Ми добре пам»ятаємо снігову казку на новий рік в горах, да і майже кожного нового року ми святкуємо там, так що питання було вирішено..
Спочатку планувалося, що ми поїдемо разом з Анною та Харлампієм, але нажаль не склалося. Оскільки наші друзі (молода подружня пара) почувши, що ми зібралися в Карпати теж вирішили туди їхати (це доречі саме ті, хто були обізнані в горо-лижах при нашій першій подорожі до Карпат), то ми приєдналися до них.. В них вийшла доволі цікава історія. Оскільки вони знали, що ми їдемо саме в гори і з сімейством Харлампіів, то вони вирішили їхати в інше місце – під Трускавець, а далі планувалося десь зустрітись вже числа 5-го.. Друзі забронювали собі житло під Трускавцем в гарній дерев»яній хатці і коштував номер на двох 250грн, що досить навіть непогана ціна! Коли дійшло діло ближче до поїзки і виявилося, що ми таки їдемо з ними, вирішено було зателефонувати до цієї ж хазяйки і забронювати ще один номер (вона розповідала, що номерів в неї ще багато вільних). І ось тут друзі офігели!! Ця тьотічка ніфіга не внесла їх в список і ніфіга на них навіть не заброньовано. Короче дай бог їй здоровьячка з таким бронюванням!
Але такий поворот був нам з чоловіком на руку, бо ми хотіли саме в гори і тому у друзів не було вибору як погодитись з нами 
Отже, 30 грудня о третій ранку старт! Вирішено їхати десь під Яремчу, а там вже як вийде...
Як завжди, коли ми кудись їдемо в відпустку, незалежно чи то літо, чи зима, завжди пропадає світло в будинку (будинок власний за містом) , тому збиралися ми частково при свічці і як завжди з пляшечкою пива )) бо голова вже була в відпустці! Весь день мені всі телефонували і питалися, чи ми бува не здуріли, їхати в гори, коли всю Україну завалило снігом??? Але відповідь була відома – якщо є голова на плечах, то проблем з поїздкою в гори не буде..
Отже, прокинулися ми в 3 ранку, попили чай, залили чай в термос і летс гоу! Приїхали наші друзі, кажуть в Києві дороги мрак, але прорвемося!
Якшо коротко про дорогу, то було десь 50 на 50.. Деякі місця чисті, деякі все одно шо на полі - все завалено снігом, так і на дорозі – один в один, машинку кидало, але водії мають непоганий стаж водіння в таких ситуаціях, тому заноси всі без питань були подолані..
Пам»ятаю свою радість, коли на об»їзній в Тернополі на світлофорі за нами став чорний сід і на зеленому світлі, коли ми рушили в сторону заправки, я помітила на цьому сіді знайому до болю наклейку Ceed-club  Нажаль в моїй голові номери ніколи не відкладуються, тому я запам»ятала тільки перші букви ВВ. Чомусь мені здається, саме цю машину я зафоткала пізніше в Верховині 
І ось нарешті! Ми під»їхали до Яремчі  В Яремчі весна повним ходом!! Ми злегка в шоці!
Під»їхали до Микуличина і тут вже довелося діставати фотоаппарат та фоткати номери телефонів всіляких баз на вивісках. Отже, Женя фоткала, чоловік звонив і при цьому ми собі їхали далі в сторону Ворохти. Перша «база» яка нам попалася, була та, де жили наші друзі коли був потоп в Карпатах. Телефонуємо туди – з 31 числа, все зайнято, але з 30 на 31 здають кімнату на двох за 200 гривень. Ціна аж надто гарна для номерів в дерев»яній хатинці, але нам на одну ніч ну ніяк..
По дорозі позаходили в декілька будинків – ціни космос!! Якшо схоже на нари, то 150-180 грн, якшо більш менш, то 300 с чоловіка!!
Приїхали в Ворохту.. по-перше, якось вона не впечатліла зовсім.. Для мене Карпати, це коли біля будинку ліс, гори, а не величезне село в якому шоб дібратися до лісу, требі пройти пару кілометрів.. ні-ні!! Якесь воно надто цивілізоване.. Знайшли один будинок, зателефонували нам сказали щоб ми під»їхали все подивилися, по телефону нічого не розкажуть.. ми розвертаємося, їдемо туди і бачимо як компанія з 6 людей з гламурними чемоданчиками, йдуть з якимось місцевим в сторону того будинка, що ми сподівались буде наш!! «Ой вибаче! Вони перші прийшли! А от в мого кума» бла-бла-бла.. послухали поїхали далі.. кружляли кружляли по селу, ніфіга путнього нема.. а вже почало потихеньку темніти.. Короче вирішено! Їдено в сторону Микуличина, шукаємо по дорозі шось, якшо нічого нема, то знімаємо на ніч там де по 200 гривень і потім зранку будемо їхати кудись подалі від того Буковеля!!
По дорозі подивилися один – 350 грн з чоловіка!! Інший 180, але ми тут живемо самі, тому ми перейдемо до літньої кухні, а ви будете жити з моїм сином. Капєц!!! Дзвонимо знайомому з Яремчі, який займається поселенням.. Вже зрозуміли, шо ніфіга за 150, як планувалося, нам не світить, розширили бюджет до 200 з чоловіка.. Знайомий каже – є за 700 грн окремий будиночок на 4-х! Урааа, круто думаємо, бо вже всі стомилися і як ми казали в той період «Хочемо жити» )
Заходимо в будиночок.. капєц одним словом...Головне, що нам потрібно було - в нас цілесенький багажник їди і нам потрібна була кухня! Тут її нема! Заходиш в малесеньку кімнатку де стоіїть гарний камін, розкладний діван, чайник, далі перехід в спальню де стоіть двумісна кровать. Ці кімнати навіть дверима не розділені! Там розвернутися ніде, будеш спати ногами в дверях але ж біля каміну ))) Короче капец повний, всі в істериці! Ніколи не було проблем з житлом, але це ж під Буковелем, тут люди подуріли просто!!
Все, ну його все нафіг! Їдемо в Микуличин.
Дениса с Женькою зразу хазяйни впізнали, кажуть ви були в нас під час потопу..
Ми всі стомлені, а ле злегка в шоці від ситуації з житлом, вирішили насолодитися сповна нашим шикарним житлом на одну ніч  Це дерев»яний будинок, з двома кімнатами спальними, одна кімната з мікроволновкою, здоровим столом, набіром посуду, телевізором, і гарна здорова ванна кімната..
Спочатку потрібно було розслабитись, тому ми пішли поїсти в кафешку супчику, хто з водкою, хто з шампанським, та обдумати ситуацію, що склалася. Планувалося, що 31 числа зранку ми всі прокинемося і підемо в ліс жарити шашлик, та вітати нашого друга з днем народження, але не так сталося як гадалося 
Короче прийшли ми додому і просиділи до 2-х годин в пошуках житла.. Ми вирішили, що оскільки ніхто зараз в Буковель не планував, бо там на новий рік ну аж зовсім недешево кататись, то треба валити якнайдалі, бо все що під Буковелем – по ціні повний капєц!
Обрали ми Верховину. .. Виписали два листка телефонів баз і пішли спати..
Наранок, о 9-й, чоловік почав обзвон. Там нема місць, але у куми люди не приїхали сьогодні, ось вам її телефон, там теж нема, але ось вам інший телефон там є і т.д. і т.п. початок сподобався!
Приїхали ми в Верховину. Вирішили телефонувати одразу тим, хто нормальні умови предлагав.. Сподобалася дуже перша тьотічка ))) Я вас буду чекати на дорозі в червоному халаті... ми їдемо їдемо, тут просто повезло, я обертаюся і бачу як з хати махає і шось кричить тьотя в розовому халаті )) Оказалося, що жити треба з цією тьотьою за 180 грн з чоловіка і в нагрузку «приємний» запах псінами по хаті)
Ок, пошло всьо в баню! Дзвонимо дядічці за 200 грн..
Заїзжаємо в двір, о!! Та це ж інше діло! Дерев»яний гарненький будинок, привітний хазяїн.. Йдемо дивитися – ваууу, круто!! На другому поверсі, 3 кімнати, одна з яких на трьох чоловік, тобто хтось туди ще може заселитися, ну і фіг з ним! Кухні нема, ну ладно будемо без кухні!
- Скільки?
- 350 з їжею і 250 без
- ??? нам казали, шо по 200
- Ні, 250, то кум помилився..
- Бліннн.. ми не розраховували на такі ціни.. А якщо 200?
- Ну то й добре!
Взагалі то, ми до цього обдумували, що скинемо може до 180, з 200, а оказалось блін 250!! Ну то й так добре, шо непогано скинув..
Аааааааааа, уррррррааааааааааааааа!!! Можна вітати друга з днем народження )) а то він заборонив, поки не знайдемо житло )) Тут же в хід пішло шампанське) Уррррааа!!! Вийшли забирати речі з машини, думаємо, що ж його з новим роком робити?? Хотіли в лісі зустрічати, а тут ліс під боком, але чи встигнемо ми знайти місце? Та й потомилися ми.. Питаємося в хазяїна, каже є місце на 4-х в колибі їхній. 250 гривень з чоловіка. Хммм, добре, подумаємо...
І тут до нас доходить, що на першому поверсі під нами в нашому будинку – банька! Та ще й по 50 гривень з чоловіка, та ще й з 10-ї не зайнята  ООО, будемо оригіналами  Заказали баню з 11 до 2-ї ночі )
Вдень пішли з шампанським до лісу погуляли, потомі прийшли пожарили шашличок і вже в 11 пішли з шампанським, червоною ікрою та мандаринами до бані з джакузі, басейном  Новий рік зустріли суперово!!
Наступного ранку ми прокинулися від криків і плескоту води.. Млін, це народ в баню прийшов.. капєц!! Ізоляціїї ніякої немає, таке відчуття, що в тебе по голові скакають... Та й третя кімната наша, яка була вільна – кімната прямісінько над парілкою, там сауна в тій кімнаті ще та )) зато в будиночку постійний запах дерева і баньки..
Цей день ми провели в прогулянці по місту.. Головне, що прогулянка була під дощем )) Карпати, гори, новий рік – дощ!! Капєц ))
Ввечері оцінили хозяську колибу – дуже гарно і дуже смачно!
Другого числа пішли гуляти в гори. Взяли сосисок, сала, водки і пішли ) На горі полюбовалися на квіти )) посеред зими а потім знайшли місцину для розведення костру 
Ввечері знову посиділи в банькі, та вирішили, що далі будемо переміщатись в сторону Івано-Франківська.. В Карпатах снігу нема, жити дорого.. з такими цінами нам грошей хватить ну максимум до 6 грудня, а ми взагалі-то хотіли до 8.
В 6 ранку бліна нас розбудили крики в бані!! Капєц, слов нема!! Злючі були всі! Ну знають же, що ми з бані в час ночі прийшли, що ми пізно лягли, та ще й чудово знають, про те як гарно все чутно з бані в кімнатах зверху і блін всеодно людей пустили в баню!! Та фіг з ними, трохи таки поспали встали о 9-й.. Сходили в колибу поїли і поїхали в Івано-Франківськ!

Добавлено (11.01.2010, 13:25)
---------------------------------------------
Зранку в Верховині пішов сніг ) Ми іхали через Косів, хотіли купити сувенірів, то в Косові було холодно і снігу було так немало, та ще й сніг ішов.. Короче ми поїхали з Карпат і прийшла зима )
В інтернеті знайшли телефон тьоті з квартирою.. Дві кімнати в центрі міста за 300 гривень.. Приїхали на місце – будинок новий, квартира гарна, але блін меблі 20-тилітньої давнини і саме дивне це те, що подушки одіялка с запахом якоїсь плісняви, нам дали аж 8 підодіяльників, 2 простирадла і на 4-х 3 наволчки )))))
О 9-й вечора пішли прогулялись по місту – дуже красиве місто! Сподобалось! Виписали телефон екскурсовода на завтра і пішли додому..
Наступного дня погуляли містом з екскурсоводом, дізналися багато цікавого та ще більше закохалися в це місто 
Але кафешки тут... куди не заходили, якісь столовки і все.. вже біля будинку зустріли вишиванку з фірмовою стравою деруни.. Мамо, я таку гидоту ніколи не їла ще (( ще й барменша нас спробувала надурити – принесла не весь заказ, налила півбокали пива, короче жах якийсь.. Але ще хуже було моєму чоловікові наступного дня від тих дерунчиків з грибним соусом...
Вввечері ми знову пішли гуляти по місту.. цього дня людей майже не було на вулиці, ми були майже одні 
Наступного дня, ми мали їхати до Тернополя. Зранку вирішили швиденько позабігати в музеї і потім рушати.. Зайшли в краєзнавчий музей, взяли екскурсію.. Виходить таких підозрілий якийсь хлопчина як дитина, ми друг на друга – це що, наш екскурсовод??? Та вже через пару хвилин наші погліди на нього змінилися.. Він так цікаво все розповідав!! Але посередині екскурсії ми зрозуміли, що будемо з ним тут розмовляти до вечора, а хотілося б доїхати до Тернополя ще вдень, тому прийшлося просити його трішечки прискорити темп.. Десь о другій ми виїхали..
По дорозі до Тернополю, ми вперше зустріли аж три машини в кюветах, але водіі стояли на узбіччі і нібито все без жертв..
В Тернополі нас вже чекала гарна, хоч і невелика, зато комфортна квартира за 350 грн. Квартира знаходилась біля парку 
Оскільки нажаль парк з нашої сторони не освітлювався, а ми ще зовсім не знали що там і до чого, то вирішили не ризикувати і ввечері в центр не йти..
Наступного дня ми пішли гуляти по місту. Ліпив сніг, екскурсовода ніде не знайти, тому ми весь день просто гуляли по самому місту. Вже десь о третій рушили ми до Старого млина і з нашим фартом блін... Закрито..
Взяли таксі до центру, бо вже стомилися з 10 ранку ходити.. Приїхали в центр – все закрито окрім італійскього якогось кафе.. Воно до 4-х.. Попили кави, з»їли морозива і пішли додому..
В самому парку пішли іншною стороною і здивувалися, коли побачили там мінізоопарк 
Свят-вечір, вулиці Трнополя просто повимирали!!
Десь о 9-й я виходжу на балкон і бачу наступну картину: з будинку поруч з нами але знаходиться він на горці, виходить 2 хлопця і одна дівчина.. Один спускається акуратно вниз, підскользнувсь впав і летить сміючись вниз ) Другий поняв тему, одразу сів на задницю і поїхав ) А от дівчина: Я не буду, не буду! Я спущуся нормально і таки на півдорозі теж сміючись гепнулась і поїхала вниз ) Мені це все навіялос погади, як ми в Карпатах катались на задницях вмощених на кульок і з гори ))
Я прибігла в кімнату і давай своїх підбивать: останній вечір, а ви тут сидите!! Давайте, пригадаємо молодість!
І так в 9-30 чевора, четверо придурків вийшли на вулицю )) Спочатку ми хвилин 20 катались с цієї горки під домом, потім нам стало замало, ми пішли розшукувати розкатані дітьми горки в парку ))) Це був капєц! Коли наступного ранку я побачила трамплін на якому я підлітала, в мене всередині все похололо – він просто неймовірно великий і зовсім не прилаштований для катання там задниці ))) але було так весело))
Завершили ми катання вже по занесеним снігом ступінькам біля якось ДК ))))
Наступний день ми пішли покормили уток в ставі, сходили ще подивились на оленів і летс гоу ту хоум..
Коли я в спальні збирала речі, помітила що з сусіднього будинку з гірки штовхають таврію.. угу, думаю, не може завестись..
Через 10 хвилин ми вже сіли в машину і рушили, виїжджаємо з під дому, дивимось, а на виїзді стоїть ця нещасна таврія, погрузла бідна в здоровенну калюжу частково з льодом.. Ну наші мужики – потрібно допомогти! Виїхали акуратно по бровці, зачепили таврію, один за кермо нашої, інший за кермо таврії (колись це була його перша авто) і витягнули, завели, гут! Власниця таврії була здивована, що ми не місцеві і так сходу допомогли! Подякувала, роз»їхались 
Дорога додому була нормальна, проте один момент заставив всіх дуже сильно злякатись.. Коли в крутому повороті, наша машина заходить по малому радіусу в поворот, а на зустрічній летить джин, попадає на сніг з льодом які там були наметені, починає різко гальмувати і його так гарнесенько боком несе прямо нам в лоб!!! Слава господи додумався натиснути потім на газ!! Тому розійшлись без пригоди, хоча було і страшно..
Ще по дорозі зустрілася хонда сівік, занурена філейною частниою в сніг  ЇЇ намагається витянути інша, але ніфіга не виходить. Наші зупинились, кажуть давай будем допомогати! Кажуть ще одна спроба і тоді якшо ні, будеш ще й ти тянуть.. Але нам не довелося, таки з останньої спроби сівік виліз із снігу..
Приємно було потім вже десь під житомиром, отримати «дякую» аварійкою від того сівіка 
Ось така відпустка в нас вийшла.. Спогади про проведений час, просто супер.. Хочеться ще!

Добавлено (11.01.2010, 13:41)
---------------------------------------------
Декілька фоток з першого будинку (більше фоток викладу завтра)


сам будинок

вид з балкону


Їдемо в Верховину



Шашличок!

Початок зустрічі нового року. Температура на вулиці +

Джакузя

Вигляд з двору

Центр Верховини


Ось такого товариша зустріла в дворі

Гори



Рекламна пауза

ЙА

Добавлено (11.01.2010, 13:46)
---------------------------------------------
Дизайн кімнати



ось такий будиночок

кімната-сауна

Добавлено (11.01.2010, 13:53)
---------------------------------------------
Івано-Франківськ:
квартира:




центр міста



Добавлено (11.01.2010, 14:03)
---------------------------------------------
Тернопільський парк


цей товариш був замічений в центрі

Тернопільське озеро

а цього зустріла по дорозі до старого млина

старий млин

парк





різдвяний вечір



рулю на сиде

Сообщение отредактировал kittenka - Понедельник, 11.01.2010, 15:21
 
CrystalightДата: Понедельник, 11.01.2010, 15:05 | Сообщение # 2
Світлячок
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 1014
Зарегистрирован:
19.06.2008
Репутация: 651
Статус: Отсутствует
kittenka, так цікаво читати твою розповідь smile
молодці, гарно відпочили незважаючи на все smile
а от то що були у Тернополі і з клубниками не зустрілись angry


Слава Україні! Героям Слава!

м. Тернопіль
 
kittenkaДата: Понедельник, 11.01.2010, 15:20 | Сообщение # 3
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
Crystalight, дякую! cool
та з клубніків аж одна я була happy та ще й 6-го числа ми там були, та й подорож з самого початку якась неспланована вийшла, але дужа класна!


рулю на сиде
 
Леди_ЮДата: Понедельник, 11.01.2010, 19:24 | Сообщение # 4
Флудобогиня
Группа: Заблокированные
Сообщений: 1576
Город: Киев
Авто: купе1.6AТ моя ЛЮбимая вишенька
Зарегистрирован:
27.08.2009
Репутация: 1913
Статус: Отсутствует
хачу тоже так!

Самый лучший будильник это дети... один раз завел и на всю жизнь!
 
AustinДата: Вторник, 12.01.2010, 00:08 | Сообщение # 5
вольный художник
Группа: MODERATOR
Сообщений: 7515
Авто: сee'd 2,0 MT Abyss Blue
Зарегистрирован:
22.07.2008
Репутация: 1967
Статус: Отсутствует
kittenka, захоплююча розповідь, наче побував разом з вами, дякую! biggrin Респект за цікавий фотозвіт. up

P.S.: А що то за гойдалка на дереві в Івано-Франківську посеред вулиці?


м. Київ
 
kittenkaДата: Вторник, 12.01.2010, 11:41 | Сообщение # 6
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
Austin, кожного року проходить в Франківську свято ковалів і потім вони свої витвори дарують місту. Це така гойдалка з різноманітних металевих цікавих речей.. Я викладу фотку(пізніше), де це все гарно видно. Ще біля каплички Потоцьких, стоїть сонечко, теж ковалівська робота 2008 року здається..

рулю на сиде
 
AustinДата: Вторник, 12.01.2010, 14:09 | Сообщение # 7
вольный художник
Группа: MODERATOR
Сообщений: 7515
Авто: сee'd 2,0 MT Abyss Blue
Зарегистрирован:
22.07.2008
Репутация: 1967
Статус: Отсутствует
Quote (kittenka)
кожного року проходить в Франківську свято ковалів і потім вони свої витвори дарують місту

Цікава і чудова традиція!
Quote (Crystalight)
пішли прогулялись по місту – дуже красиве місто! Сподобалось

Вже хочу у Франківськ smile


м. Київ
 
kittenkaДата: Четверг, 14.01.2010, 12:53 | Сообщение # 8
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
Austin, то треба їхати biggrin

Добавлено (14.01.2010, 11:53)
---------------------------------------------
Довгоочікуване фото-продовження:
столова кімната в хатці в Микуличині

хазяйська будівля та дворик в Верховині

Ваше здоров"я!

Бригада!

Ліс біля дому smile




Чорний Черемош

Баня


Ну, З новим роком!!

Пейзажі та красоти



Кому шашлик?

КонячкО

В хазяській колибі

Ну дуже злий пес :))

Які лижі, тут квіти повсюди shock


Ляпотаааа

Підвісний місток


Ну ось,як ми від"їжджаємо, так відразу і сніг пішов sad


Прощаємося з другом

Івано-Франківськ - йдемо на прогулянку


Центр

Бооо, які вони смачнючі на вигляд і які на смак позавчорашні :?

Слухаємо цікавинки від тьоті екскурсовода

Краса

Ковалівське сонечко

... забула, що за будівля sad

Ще один ковалівський витвір

Нічний новорічний Івано-Франківськ



Ратуша

Тернопіль
Парк



Місто

Озеро

Ааааа, не лякай мене shock

Міні-зоопарк в парку


Тернопільська квартира, в якій ми проживали




рулю на сиде
 
SergikДата: Четверг, 14.01.2010, 18:28 | Сообщение # 9
Познающий
Группа: USER
Сообщений: 56
Авто: cee'd 1.4 Piston Gray
Зарегистрирован:
21.01.2009
Репутация: 4
Статус: Отсутствует
захватывающе!! first
прочитал, как будто побывал biggrin


Сообщение отредактировал Sergik - Четверг, 14.01.2010, 18:29
 
AustinДата: Четверг, 14.01.2010, 18:51 | Сообщение # 10
вольный художник
Группа: MODERATOR
Сообщений: 7515
Авто: сee'd 2,0 MT Abyss Blue
Зарегистрирован:
22.07.2008
Репутация: 1967
Статус: Отсутствует
Quote (kittenka)
Ну ось,як ми від"їжджаємо, так відразу і сніг пішов
kittenka, чудовий ліс, гори, + хороша компанія і навіщо той сніг. smile Уявляю яке повітря духмяне в тому лісі...

Quote (kittenka)
Ковалівське сонечко
А дерево щастя!... франківські ковалі рулять, супер! up


м. Київ
 
kittenkaДата: Четверг, 14.01.2010, 19:05 | Сообщение # 11
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
Austin, та хотіли хоч день покататися, та і були взимку в Карпатах і без снігу? такого бути не може surprised
ну нічО, на лижі поїздка ще передбачається, так що все буде гут:)

а в лісі було просто суперово! тепер хочемо ще і влітку з"їздити до Карпат cool


рулю на сиде

Сообщение отредактировал kittenka - Четверг, 14.01.2010, 19:06
 
AustinДата: Четверг, 14.01.2010, 19:33 | Сообщение # 12
вольный художник
Группа: MODERATOR
Сообщений: 7515
Авто: сee'd 2,0 MT Abyss Blue
Зарегистрирован:
22.07.2008
Репутация: 1967
Статус: Отсутствует
Quote (kittenka)
були взимку в Карпатах і без снігу? такого бути не може

Мені це також знайоме. Пару років тому поїхали кататися на лижах в Татри. З 10 днів покатались лише 3 wacko Але навколо було багато цікавого, природа й весела компанія не давали скучати. smile


м. Київ
 
Форум KIA Ceed » 5.Беседка » 5.3 Путешествия » Микуличин- Верховина- Івано-Франківськ- Тернопіль (або: ще один Новий рік в Карпатах)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский клуб KIA Ceed большая и дружная семья :)
Copyright ceed.at.ua © 2024