Отже, виникла ідея організувати, як завжди, незабутню зустріч на Тернопіллі... Хотілось би побачити на ній не лише Тернополян а й гостей з Луцька, Львова, Хмельницького, Франківська, Рівного, Києва та й усіх бажаючих клубників з України.Нагадаю про зручне географічне розміщення Тернополя, так що всім нашим сусідам не так далеко до нас їхати... Тому ЧЕКАТИМЕМО ВАС!!! Зустріч відбудеться 18-19 вересня! При бажанні гості можуть підїхати в пятницю ввечері. Програма святкування
Субота, 18 вересня 9:00 Збір біля Маяка! 9:20-12:00 Проведення квесту. 12:00-13:30 Обід 13:30-15:30 **** 16:00-18:00 Турнір про футболу 19:00 Турнір по настільному тенісу Неділя, 19 вересня 10:00 Катання на конях, поїздка в історичне місце, замок, ***
Графік і програма приблизна... Протягом тижня ще буде коректуватись. Хотілось би побачити іногородніх гостей з ночівлею. По можливості допомагатимемо з поселенням. Висловлюйте своє бажання брати участь. формат зустрічі теж залежатиме від кількості бажаючих приїхати!!! Тому сподіваємось на маштабність акції. Перше повідомлення буде обновлятись і змінюватись. Перелік учасників(прохання повідомляти хто їде з ночівлею):
1 місце. Команда 3 Chook, sjan та їх чарівні леді 2 місце. Команда 1 МиниЮка, Юка,, Austin, sly 3 місце. Команда 5 Любитель 4 місце. Команда 4 it-expert, matros 5 місце. Команда 6 Pragmatic 6 місце. Команда 2 Леди_Ю, Tiger
Розподіл місць по футболу
Команда 1 (SergG, strangel, Random, Tiger) vs Команда 2 (igorbady, sjan, Pit, Serg) - 9:9
Розподіл місць по настільному тенісу
1 місце. Pit 2 місце. strangel 3 місце. galchonok, sjan
tol. Best regards!!! TERNOPIL
Сообщение отредактировал strangel - Понедельник, 20.09.2010, 13:16
А в мене не вийшло приїхати... По-перше робота, по-друге в четвер був у Львові на Карпатах. Після матчу потрапили у Криївку, сиділу до 6-ої ранку... Ледве сьогодні відійшов... Honda Accord Type-S 2.4AT Андрей Хмельницкий-Тернополь-Киев
Дуже шкода, що і в мене не вийшло Тільки сьогодні в місто заїхав і зразу побачив, як Вам добре зустрічається, а мені треба на роботу Завтра час "Х" для одного з проектів.
Спасибі організаторам за хорошу організацію зустрічі, а учасникам за хорошу компанію. Все було клас, будемо перебирати досвід квестування. Розробляємо програму квесту на кілька днів по горах як і обіцяли Kia Ceed SW 1.6 Black Pearl Видеонаблюдение, контроль доступа. Ивано-Франковск