Cee'd-клуб Украины
Регистрация | Вход  
[ Новые сообщения · Главная · Фотогалерея · Видеогалерея · Чат · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Cee'd 1.6 CRDi SW Piston grey (по-моєму...)
Sand47Дата: Среда, 25.02.2009, 15:36 | Сообщение # 61
Специалист
Статус: Отсутствует
Quote (leonidvk)
с подогревателем идут машины только в Россию? А Украина типа - юг, тепло - и так сойдет!?

моге буть... Але те, що пічка не гріє при холодному старті - факт. Тени повинні би відразу гріти.
Quote (leonidvk)
В любой машине есть достоинства и недостатки, чтобы ни купить

вірно. Мене в моєму Сіді не задовільняє тільки одне - кліренс. Решту все - СУПЕРР!

Андрій, Львів.
Та й таке...

leonidvkДата: Среда, 25.02.2009, 18:40 | Сообщение # 62
Общающийся
Вот ссылка на русский сайт, где в посту под номером 74 nickvas выложил чертеж печки в разобранном виде. Похоже все-таки ТЭНы подогревают радиатор печки. Остается выяснить - есть ли реально ТЭНы в машине, или же для Украины сэкономили. Кстати, если они есть, то должны быть три предохранителя по 50А.

ceedclub.ru/forums/index.php/topic,2537.60.html

А по следующей ссылке желающие могут посмотреть pdf-файл (410кб) со схемой климатической установки , где на пятой странице так же есть три ТЭНа. Непонятным для меня остается то, что на схеме я нигде не обнаружил указание на то, что это для дизельного варианта.

http://upload.com.ua/get/900727271/

Одесса, Днепродорога/Бочарова

Сообщение отредактировал leonidvk - Среда, 25.02.2009, 19:05

SergeДата: Среда, 25.02.2009, 20:32 | Сообщение # 63
Мастер
Quote (Sand47)
Трохи не в тему - а хто такий Medwyn Goodall? Бачу в списку played tracks... Олівера Шанті і Кітаро знаю wink

Честно говоря, не знаю. Слушал фоном радио "Karunesh" на Last.fm - это они подсунули smile

Добавлено (25.02.2009, 19:01)
---------------------------------------------

Quote (leonidvk)
Непонятным для меня остается то, что на схеме я нигде не обнаружил указание на то, что это для дизельного варианта.

Это для всех сидов с климат-контролем. А комплектации дизельной СВшки с климатом в Украине вроде бы нет, там обычный кондей. Поэтому и не греет.

Добавлено (25.02.2009, 19:32)

Quote (Sand47)
Мене в моєму Сіді не задовільняє тільки одне - кліренс.

+1. Цеплялся уже несколько раз, причем пару раз достаточно качественно.

Симферополь

Сообщение отредактировал Serge - Среда, 25.02.2009, 20:30

Sand47Дата: Четверг, 02.04.2009, 11:33 | Сообщение # 64
Специалист
Ну от, вчора перший раз довелося випробувати докатку - порізав колесо, блін. З нашими "дорогами" взагалі дивно, що майже рік від"їздив без проколів. Н-дя, їзда на докатці, звичайно, фігня рідкісна! Та й домкрат не вельми зручний. Вулканізація вартувала 37,00 грн. + майже годину часу (черга + латку якусь хитру кордову ставили). Отаке...

Добавлено (02.04.2009, 10:33)
Сьоні моїй автівці виповнюється 1 рік. Тре її помити з такої нагоди. І пивка ввечері тяпнути за здравіє! smile

Андрій, Львів.
Та й таке...

Сообщение отредактировал Sand47 - Четверг, 02.04.2009, 11:36

VVSДата: Четверг, 02.04.2009, 23:45 | Сообщение # 65
Ночной дозор
Quote (Sand47)
Сьоні моїй автівці виповнюється 1 рік

Sand47, Вітаю з річницею! cake Я також рахую вік моєї автівки wink

Кулинарная студия "Готовят Все!"
тематические занятия, мастер-классы, тимбилдинг, кулинарные вечеринки, детский День Рождения
--->Скорая компьютерная помощь<---

leonidvkДата: Пятница, 03.04.2009, 00:13 | Сообщение # 66
Общающийся
Мои поздравления!!!

Только сильно не напивайся!

Одесса, Днепродорога/Бочарова

Сообщение отредактировал leonidvk - Пятница, 03.04.2009, 00:14

Sand47Дата: Среда, 06.05.2009, 13:31 | Сообщение # 67
Специалист
VVS, leonidvk, дякуваю! Не напився, заснув (блін!) smile Ну нічо, пифо є, сьоня виправлюся. Машинка мене загалом тішить, так що приводу не випити за неї не бачу! wine

Добавлено (15.04.2009, 12:11)
10 квітня якось незамітно минула річниця моєї реєстрації на цьому форумі... І вот закон підлості - як тіки закінчилася гарантія на ходову, загриміла права передня стійка, зараза... Нова коштує в районі 900 грн... Поки що катаюся (дороги - повний капєц, сенсу міняти стійку поки не зроблені дороги не бачу). Літні колеса треба ставити, але це вже певно після Паски...

Добавлено (28.04.2009, 09:27)
Ну от, вчора нарешті перекинув гуму (краще пізно, ніж ніколи...), і моя дупа відразу знов відчула, що наші дороги складаються з окремих камінчиків, ямок і горбиків. Такой зимова гума м"якшіша буде. Принагідно заради експерименту накачав колеса азотом - просто так, щоб попробувати... Різниці наразі не відчув. За все про все 150,00 грн. (110,00 - зняти-поставити, бортування, балансування, + 40,00 - азот). Все-таки до осені здалося б набути десь ще одні диски, щоб не бембатися з бортуванням кожен раз.
Впав розхід палива - зимою було 7,2, зараз 6,9. Показники не обнулював з нового року. Тішить.
Да, пробіг на сьогодні 25300 км. Возимося далі...

Добавлено (06.05.2009, 12:31)
Сьоні моєму вагону 1 рік 1 місяць 1 день! О как...
На вихідних проїхалися до Славська, розігнав свій дизель до рекордних для мене 180 км/год. Відчувається, що поїхав би і швидше. А взагалі не гонщиг я, попробував, і хватить.

Андрій, Львів.
Та й таке...

JurgenДата: Среда, 06.05.2009, 13:45 | Сообщение # 68
Специалист
Sand47, слухай, а Тебе не мучають всілякі свєрчкі та погрємухі, це я так, з огляду на львівські дороги?

Sand47Дата: Среда, 06.05.2009, 17:01 | Сообщение # 69
Специалист
Jurgen, зважаючи на якість наших напрямків було би по крайній мірі дивно, якби у будь-якій машині не завелися забавки типу дитячих погремушок чи комахи типу цвіркунів... Присутнє це все і в мене, звичайно, але не критично і не носить постійного характеру. От ходова розбивається - це вже гірше... sad

Андрій, Львів.
Та й таке...

JurgenДата: Среда, 06.05.2009, 17:12 | Сообщение # 70
Специалист
Даааа, згоден з тобою...

Добавлено (06.05.2009, 16:12)
я так розумію в тебе так як і в мене, зрозуміти природу появи і зникнення блуждаючихх цвіркунів дуже важко, краще не звертати увагу smile

Sand47Дата: Среда, 13.05.2009, 18:00 | Сообщение # 71
Специалист
Quote (Jurgen)
зрозуміти природу появи і зникнення блуждаючихх цвіркунів дуже важко, краще не звертати увагу

десь типу того... Періодично скрипить панель під лобовухою справа (як і в багатьох тут), але з часом пропадає - ну і фіг з ним.

Добавлено (13.05.2009, 17:00)
9-10 травня наша Кілька пройшла випробування шляхами Закарпаття. З нами їздили ще дві Субару Аутбек, на одній з них довелося покататися по Хусту (об"єм мотора 3.0 л., 240 к.с., АКПП, куча наворотів і прибамбасів - бомба, одним словом, а не машина). Ну шо вам сказать... Клас авто звичайно зовсім не Сідівський. Проте - до АКПП я не привик - може воно і зручно, но я цього не відчув (пару раз здуру по гальмах вдарив - там же щеплення би мадо бути по моїх понятках [img]http://ceed.org.ua/sml/---4.gif[/img] , добре що позаду машин не було). В управлінні - моя Кілька якась приємніша, особливо руль (може це теж діло привички...) 240коней (проти моїх 115) - різниці особливої не відчув, може мало давив тапку. Салон - космольот проти Сіда, звичайно. Всякої електроніки, лампочок, кнопочок, ручечок, електролюк, все світиться і т.д. і т.п. Посадка само мобою вища. АЛЕ - місця у нас в салоні все-таки побільше чомусь буде, особливо ззаді. Це не один я відчув - пасажири, що їздили з нами, підтвердили. Ну, і на протязі всіх 740 кілометрів доріг моя скромна дизельна Кілька ні разу не відстала від космольотів Субару - аж гордість пробрала! Розхід палива - теж не на користь Субаріків (ну а як інакше...). Одним словом, Сід ще раз піднявся в моїх (і не тільки) очах.

Андрій, Львів.
Та й таке...

VVSДата: Четверг, 14.05.2009, 01:16 | Сообщение # 72
Ночной дозор
Quote (Sand47)
пару раз здуру по гальмах вдарив

і таке буває wink У самого було - поїхав на машині друга з автоматом і думаю - ліву ногу тримаю біля сидіння, але коли вже майже зупинявся - спрацював рефлекс - на низькій швидкості вижав "щепленя" biggrin Автівка стала як вкопана... Добре що пристебнулися пасками безпеки wink

Quote (Sand47)
Всякої електроніки, лампочок, кнопочок, ручечок, електролюк, все світиться і т.д. і т.п.

Так і ми можемо у себе в салоні новорічну гірлянду розгорнути biggrin

Quote (Sand47)
Розхід палива - теж не на користь Субаріків

"Ну а жопадєлаєш?!" wink
"любиш кататися - люби і катайся!" Ті люди які покупають автівки із монстрами під капотом розраховують на їх годування... Хоча я цього зараз не розумію... Може це на рівні мого достатку...

тематические занятия, мастер-классы, тимбилдинг, кулинарные вечеринки, детский День Рождения

Sand47Дата: Среда, 11.11.2009, 10:00 | Сообщение # 73
Специалист
Quote (VVS)
Хоча я цього зараз не розумію... Може це на рівні мого достатку...

+1, згоден повністю, тому і згадав розхід...
Quote (VVS)
Так і ми можемо у себе в салоні новорічну гірлянду розгорнути

та могем, звичайно, а ще сердечка на світлодіодах повісити на салонне дзеркало (як в маршрутках) smile
З того всього я для себе зробив висновок - навіть якби фінанси позволяли я б все-таки Субаріка не брав би. Не вартує він тої різниці в ціні. ІМХО. Зара Субаруфіли мене поб"ють і закопають.

Добавлено (01.06.2009, 09:50)
На минулому тижні поміняв двірники. Поставив Bosch Aerotwin 979S. Покупка в принципі не планована, проїзжав мимо автобазару (на Зеленій), зайшов, побачив, здурів і купив. Ціна 290,00 грн. Може і забагато. Але матьйого в так, зате труть класно, а то рідні вже забібкали - і гумку міняв, і протирав при кожній мийці - ніфіга не помогло...

Добавлено (17.06.2009, 16:26)
Записався на суботу на ТО-30000, + може нарешті таки поміняю шестерню рульової... Озвучили вартість ТО в районі 1600-1700... Аднака... З такими цінами навєрно тре спригувати з тої бембаної гарантії...

Добавлено (30.06.2009, 09:53)
Значця так - ТО-30000 пройдено (Львів-Авто, Некрасова), уплочено 1400,00 грн. Зробили все, крім заміни повітряного фільтра (не було на складі, продули старий, як тіки куплю поміняю сам), і заміни гальмівної рідини (після короткого савєщанія з манагером і майстрами було винесено рішення - а нах**?). Решту всьо згідно регламенту. Масло Castrol-чєво-то-там-супер-пупер, 10W-40 по-моєму (подивився записи в сервісній - лиють постійно тіки його). Виявили, що передні гальмівні колодки проходять ще 4-5 тисяч, озвучили ціну колодок - 650,00 грн. (!!!) Мало не впав. Тре шукати десь на стороні. От поміняю пов. фільтр і колодки - і буду мав спокій до 45 тис. (тьфу-тьфу!).
Також поміняв славнозвісну зірочку електропідсилювача рульової. Вот вона, гадіна:

Гриміти ніби перестало... Чи надовго? Дасть ся чути.

Добавлено (22.07.2009, 14:57)
Пробіг 32000 км. Нині придбав передні гальмівні колодки JH Brake Pad, made in Korea, отакі:

ціна 195,00 грн. Купив у магазині на Кульпарківській (на мості), согласно ЦУ Мас'a wink Тепер тре ті колодки мінєти... Блін, анекдот згадався про мінєти... Но то не в цій темі.

Добавлено (23.07.2009, 17:05)
Колодки поміняно. Правда, казав майстер, що старих ще на тисяч 10 би вистарчило, пасєму я їх акуратненько запакував і забрав - може пригодяться ще... Казали свідущі люди, що JH Brake Pad намані колодки.

Добавлено (15.10.2009, 15:30)
Пробіг 40 тис. Сьогодні поміняно втулки переднього стабілізатора (самі втулки + заміна 105,00 грн.). Останніми днями гриміло так шо капєц. Думав амортизатори навернулися... Міняв на Нєкрасова, по часу вийшло 1,5 год. Майстри якісь всі нові...

Добавлено (11.11.2009, 09:00)
Давєча заробив отакий туніх заднього бампера:

розвертався і в"їхав у бардюр... Тепер треба знімати бампер, гріти його, вирівнювати... Йопересете. Цікаво, а парктронік на бардюри пікає?
ПиСи - да, кого цікавить даний тюнінг, можу дати практичні поради і допомогти з реалізацією! smile

Андрій, Львів.
Та й таке...

Сообщение отредактировал Sand47 - Четверг, 23.07.2009, 18:06

TaksistДата: Вторник, 17.11.2009, 18:04 | Сообщение # 74
Специалист
Sand47, чітав твою ветку. Подогреватель в дізеля всетакі є. Ставиш на положення MAX зранку в мороз на холостому за хвилини 2-3 почінає іти теплий воздух, хоть стрілка температури навіть не збирається підійматись. Попробуй.

м.Луцьк

Sand47Дата: Вторник, 17.11.2009, 18:20 | Сообщение # 75
Специалист
Taksist, данке шон, попробуєм... Але якшо ставити на МАХ, то автоматом включається кондюк... Чи ти його відразу вирубаєш?

Андрій, Львів.
Та й таке...

VVSДата: Вторник, 17.11.2009, 22:42 | Сообщение # 76
Ночной дозор
Quote (Sand47)
Але якшо ставити на МАХ, то автоматом включається кондюк... Чи ти його відразу вирубаєш?

Sand47, там кондишен можно запрограммировать и он небудет включать кондюк в крайнем положении ручки. Точно непомню какими нажатиями. Точно знает дядька SergiyCo - у него спроси smile

Sand47Дата: Среда, 18.11.2009, 10:10 | Сообщение # 77
Специалист
Quote (VVS)
кондишен можно запрограммировать и он небудет включать кондюк в крайнем положении ручки
VVS, дякую, не знав! Дєльна порада... Пішов шукати СергійКа!
P.S. блін, а справа спереді знов щось гримить...

Андрій, Львів.
Та й таке...

TaksistДата: Среда, 18.11.2009, 10:31 | Сообщение # 78
Специалист
Я нечого не виключаю. Я так розумію що в положені МАХ при включенні обогревателя включається кондюшен на обогрев. Сам десь місяць тому узнав, все мене мучало те положення, був мороз -3 включів і стояв курив, за дві хвилини глядь, пішло тепло я оболдел, решів почекати ще. Через мінут 5 залажу, а там ташкент biggrin , а температура двігателя так і не піднялась.

Добавлено (18.11.2009, 09:31)
А машинкі унас блізнеци, різниця в один місяць, і один день

м.Луцьк

Sand47Дата: Среда, 27.01.2010, 10:55 | Сообщение # 79
Специалист
Quote (Taksist)
машинкі унас блізнеци

Ая! І хвороби одні і ті ж...
Quote (Sand47)
справа спереді знов щось гримить

діагноз - стійка стабілізатора, шоб їй добре було. Ціна на Некрасова 270,00 грн. Майстер порадив купити стійку від Опель Вектра Б, яка в пару разів дешевша, а підходить як рідна, а поки шо щоб не громіло поставили якусь БУ... Не гримить. Ну і фік з ним.

Добавлено (18.01.2010, 17:04)
Пробіг 45800 км. В суботу 16 січня пройшов ТО 45000 на Львів-Авто. Ціна питання - 1340,00 грн. - без заміни повітряного фільтра (міняв місяць тому сам) і комп. діагностики (а нафіга? Все працює, тьфу-тьфу...) Масло - Castrol Magnatec 5W30. КЛІРЕНС, блін, шляк би його трафив! Щоб підняти мого вагона на підйомнику прийшлося припіднімати машину! (інакше лапи підйомника не заходять під машину!)

Добавлено (27.01.2010, 09:55)
Зима в розгарі, пару днів мороз нижче -18, по ранках до -26 буває. Заводиться! (тьфу-тьфу). Перестала закриватися попільничка - може то із-за морозу? Потепліє трошки буду дивитися... До речі, хто знає як вона знімається?

Андрій, Львів.
Та й таке...

KeedДата: Вторник, 02.03.2010, 00:05 | Сообщение # 80
Знаток
Нужно ли меня ремень грм? И есть ли он вообще?

[/url]

050 016 07 74

Поиск:

Украинский клуб KIA Ceed большая и дружная семья :)
Copyright ceed.at.ua © 2025