Cee'd-клуб Украины
Регистрация | Вход  
[ Новые сообщения · Главная · Фотогалерея · Видеогалерея · Чат · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум KIA Ceed » 5.Беседка » 5.3 Путешествия » Олешківська пустеля- Асканія Нова - Сімеїз...
Олешківська пустеля- Асканія Нова - Сімеїз...
kittenkaДата: Вторник, 11.05.2010, 00:06 | Сообщение # 1
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
Як в старі добрі часи, вирішили провести перші травневі свята десь в теплих краях. Перший день – Асканія Нова, а далі буде видно .
Виїхали в п»ятницю о 2-й годині і рушили сторону Цюрупинська. Там були заброньовані два номери в готелі на ніч. Номери досить непогані, готель також. Коштував номер на двох – 150 грн.

Маю сказати про дорогу – це жахіття!! Почалося воно з Первомайську де місцями дорога відсутня взагалі! Далі за Новою Одесою почалася веселуха – по дві полоси в кожну сторону, класс, але ж в цих двох полосах познімали кусками асфальт!! Причому ні знаків ніфіга немає.. Перший раз проїхали кілометрів 10 таких, добре, що колеса залишилися цілі. Далі км – 10 їхали на стрьомі, боялися, що нормальна дорога не надовго і коли вже стало зрозуміло ніби все ок, набрали тільки 90 км, як влетіли знову в яму з відсутнім асфальтом і знову км 20 такої дороги – капець!!

Отже після того як переночували в Цюрупинську , рушили спочатку в Олешківську пустелю, далі в Асканію.
В пустелю нам було зручно під»їхати з тієї сторони, де вона не зовсім схожа на пустелю, але бархани таких знайшли smile

По дорозі нам зустрілася ось така нора
Прогулялися по пустелі десь з півтори години і рушили далі.
Поїхали до Асканії через канали якісь, по трасі взагалі не зустріли нікого окрім трактора одного smile
Ну а далі кругом краса! Взяли екскурсію пішохідну і вперед.

Павліни нікого не бояться, ходять по звичайним дорожкам, там де ходять люди і як сказала екскурсовод – нам дуже повезло, бо перед нами павліни 3 рази відкривали свою красу cool

За журавлями було дуже цікаво спостерігати, вони дуже активні і смішні

Вийшли з Асканії в дуже гарному настрої – гарний екскурсовод, гарна територія, гарні і такі позитивні тваринки – классс!!
Але треба ж десь ночувати  Тому поки їхали в напрямку Крима, обдзвонювали парочку брокерів з Сімеїзу та Партеніту. В Сімеїзі ми були тільки проїздом, та ще й нам пообіцяли гарні номера за нормальну ціну саме в Сімеїзі, тому туди і рушили.
Приїхали десь о 19-30 в Сімеїз і трішки одуріли, коли брокер нам каже – так проїжжаеєте автостанцію і далі направо. Ми : а ви впевенін, що там є проїзд??? Та ви що, там трактор проїде. А в них там вулички вузенькі –превузенькі..
Показала вона нам свої номера – все так помпезно, такі кроваті здоровенні і все в такому мега крутому стилі, ну якось зовсім не для нас. Ми звикли до всього попроще. Короче ціна 250 в сутки за номер і ніяк не менше.. А до обіду 1-го травня такі номера здавалися по 450 грн!!! капець…
Короче не підійшов нам такий варіант і повела вона нас до ще одного хазяїна. Невеликий але гарний двір, саме класне це те, що ніхто нікому не мішає, у кожного в номері є своя кухня, на подвір»ї свій столик так ще й на верхніх номерах відкривається гарненний вигляд на море 
Коли ми сказали, що нам підходить, але ми готові віддати за 4-х лише тисячу гривень на три ночі, хазяїн щось порахував, ми вже подумали, що пролітаємо мабуть, а він каже – ні, за 1050 грн  Окей!
Ось таке житло

Біля двору
Вигляд з 2-го поверху на море

Настрій класс – вдень погуляли, а тут вже в новомі місті і звичайно ж треба йти гуляти, до моря!
А ось тут трошки не склалося.. довго ми шукали по кущам вихід до моря – ніфіга не освітлюється, де ми? куди ми йдемо? без поняття. Таки вишли до моря – але не видно взагалі нічого і ще й кругом здоровенні каменюки – шось не туди мабуть ми вийшли, тому сидіти біля моря не захотілося.
Саме місто склало приємне враження – аля Греція чи шо – вузесенькі вулички кругом дуже кльові нові міні пансіонати з здоровенними вікнами і т.д. і т.п. Але вже першого дня стало зрозуміло, що до моря де б ти не жив йти дуже далеко.
Наступного дня вирішили, що проведемо весь день на пляжі, погуляємо по місту і просто відпочинемо.
Але коли ми прийшли на пляж, в нас у всіх наступив культурний шок.. Ось люди кажуть – да нафіг вам та Турція та Єгипет, от в Кримуууу…. Жах!! Думки про можливий відпочинок влітку в Криму, відвалилися після всього побаченного.
Сімеїз, мажорний відпочинок і все дійсно здається таким поки не вийдеш на пляж..
Кругом напіврозвалена совдепія. Там торчить розвалений причал, там мусор, там розвалені пост ройки, які влітку стають кафешками, там просто диряки в набережній, які місцями засипали галькою, тіпа починили. Ну а далі в мене настав взагалі культурний шок. Посиділи полюбувалися на ці жахи, вирішили піти в сторону гори-кішки там більш-менш навіть схоже на пляж, а перед цим стоїть кафешка в якій наші мужики вирішили випити пива, ну а в мене природа взяла верх і я з чоловіком підійшла до охорони з запитанням – Де в вас туалет? Відповідь – немає! Я – як? Відповідь – ну девушка ви же на природе, вот есть море можете туда. І це він каже мені з усмішкою, а в нас просто відвисає щелепа! А далі він мені каже – понимаете, мы ж еще не открылись, нам еще разрешение не дали. Як??? Як вони не відкрилися, зате бабло на травневі вже гребуть продаючи по досить непогано накрученим цінам і при цьому мені ще кажуть, що туалетів на всьому пляжі я не знайду, що є природа!!! Капець!!! Це курорт?? Я в трансі! А якою ж буде ця природа на початку сезону, якщо вже зараз всі будуть гадити в море, на пляжі на скалах!!
Далі полізли ми подалі від людей посидіти на скалах і в цей момент сталася халепа – хлопчина пригнув з гори Дива в воду і ми так і не зрозуміли чи залишився він живий. На берег його вже витягнули через хвилину, а далі він так і лежав не рухаючись і ніхто йому нічого не робив, тільки через пару хвилин хтось підбіг і повернув його на бік і так з ним і сидів доки не приїхала швидка..
Вразило те, що через пару годин там на тому ж місці, знову з»явилися пригуни, тільки от халепа в тому, що рятівники вже своє на сьогодні відпрацювали. Народ без проблем взагалі перелазить через перила на цій скалі і сидить на обривах. Подруга подивилася статистику, каже багато звідти зривається саме коли сидить за перилами.. Чим вони думають, коли туди лізуть?!

Гора-Кішка

Скала для самогубців…

Залізли на гору за будинком, пофоркали пейзажі

Далі пішли в сторону Алупки і там на закинутому пляжі біля крутих майбутніх резиденцій, засіли на пляжі cool ну і провели там фото сесію

Ввечері заловили нашого хазяїна і розпитали про гарні місця яких нема на картах і наступного дня були вирішено їхати гуляти
Отже маршрут такий: мис Сарич - віадук – мангуп (оглядово з дороги) – 12 апостолів – водоспад срібні струї – юсуповське озеро – оглядова площадка – ай петрі (проїздом) – срібна альтанка
Маю сказати, що дорога в сторону ай петрі через терновку – просто бомба! Зі всіх сторін така краса!!
Сарич

Віадук

Церква на горі

12 апостолів

Водоспад Срібні струї. Сам водоспад так і не вдалося зафоркати, бо там з якогось дива фоткались тьотки страшні целлюлітні і голі. Як вирішила вся толпа туристів які були в цей час на оглядовій площадці – жалкое зрелище!

Така краса там всюди

Юсуповське озеро та водоспад

Оглядова площадка з чудовими краєвидами

Дорога до водоспаду та озера

На ай-петрі не зупинялися, бо за бортом було +7 всього і в нагрузку до цього, ми жахливо стомилися за весь день. Срібна альтанка – вхід 20 гривень чи 30 не пам»ятаю і це за те щоб зайти глянути і вийти! Короче вискочили ми там просто з машини, глянули швидко на Крим з гори і швиденько в теплу машинку happy
Ввечері пішли по цивільному посидіти в кафешці. Сподобалася відповідь на запитання – а в вас спиртні напої в меню відсутні бо їх немає? Відповідь – есть, просто в меню их нету. Ми – а скільки коштує портвейн? Відповідь – ну десь від 40 гривень wacko тобто в них нема ліцензії на продаж алкоголю, капєц!
А коли ми прийшли додому і залізли в інет почитали про цю кафешку, то це оказалось тусове місце для геїв surprised То-то на нас ненормально дивились 5 гламурних хлопців за сусіднім столиком cool

На зворотньому шляху – знову нам запропонували на заправці в Сімферополі скористуватися «природою» бо туалету в них теж немає, далі нам попалась свіжоукладена траса, по якій одразу пустили фури і яку зразу криво поклали і вона виглядає набагато хуже ніж та що поруч стара!! Куда гроші йдуть, я в шоці! Роблять все через одне місце angry Ще було дивно спостерігати, що за три дні жодної латки після нової Одеси так і не поклали, короче дороги- повний жах…

Відпочили досить непогано, але деякі моменти відпочинок підпортили. Зате в цій поїздці ми зрозуміли, що в Крим треба їхати весною - погуляв помилувавсь і досить, бо влітку з такими цінами на проживання і тим "сервісом" я краще вже дома посиджу, або виїду за палаткою кудись.

Наступна запланована поїздка Тарханкут з палаткою. от там я взагалі кайфую - сам на сам з чистим морем і природою, нікого в окрузі нема і хоч голий бігай і головне - пляж чистий і ніхто не дере мішки грошей за таку насолоду smile


рулю на сиде
 
_CKAT_Дата: Вторник, 11.05.2010, 19:48 | Сообщение # 2
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3183
Город: Новая Каховка
Авто: Kia Ceed
Зарегистрирован:
20.04.2010
Репутация: 762
Статус: Отсутствует
Спасибо за подробный отчет!
Quote (kittenka)
то це оказалось тусове місце для геїв
lol
Симеиз издавна был отдыхом для геев.


 
kittenkaДата: Вторник, 11.05.2010, 19:57 | Сообщение # 3
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
_CKAT_, эт я в курсе, но мы ж не думали, что самое гламурное кафе, это тоже сугубо для них biggrin

рулю на сиде
 
_CKAT_Дата: Вторник, 11.05.2010, 20:01 | Сообщение # 4
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3183
Город: Новая Каховка
Авто: Kia Ceed
Зарегистрирован:
20.04.2010
Репутация: 762
Статус: Отсутствует
там все для них тьфу на них прости господи
Туда если и ехать надо только вдвоем или четвером и т.д.
В Судаке тоже хорошо.Советую посетить.


 
HUNTERДата: Вторник, 11.05.2010, 20:36 | Сообщение # 5
Эксперт
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 2217
Авто: KiaCee'd 1.6MT MarsRed
Зарегистрирован:
22.10.2008
Репутация: 1281
Статус: Отсутствует
kittenka,Классный отчет, красивые фотки. Впрочем как всегда: познавательно, интересно и с долей юмора и сарказма. Пять баллов.


- Если мы дай Бог ошибаемся, то все равно это лучше чем быть в результате обманутым.

ПМЖ - город-герой Одесса. Я одессит.

 
kittenkaДата: Вторник, 11.05.2010, 21:15 | Сообщение # 6
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
_CKAT_, Судак, Новый свет, Солнечная долина были исследованы еще лет 6 назад. Судак и Новый свет очень понравились, авот в Симеизе на модном курорте никогда не были, вот решили посетить smile
HUNTER, Спасибочки ah Чесно говоря так леньки было его писать. Как-то после Карпат сразу хватаю ноут и начинаю строчить, а тут вот как-то не те ощущения. Но то что оставило след в душе, решила таки написать для себя.. Потом через лет так 5 прикольно перечитывать эти отчеты cool


рулю на сиде
 
AustinДата: Вторник, 11.05.2010, 21:54 | Сообщение # 7
вольный художник
Группа: MODERATOR
Сообщений: 7515
Авто: сee'd 2,0 MT Abyss Blue
Зарегистрирован:
22.07.2008
Репутация: 1967
Статус: Отсутствует
kittenka, Катя, как всегда на высоте! Замечательный и полезный для сидо-туристов фотоотчет! hands

м. Київ
 
kittenkaДата: Вторник, 11.05.2010, 22:14 | Сообщение # 8
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
Austin, мерси angel

рулю на сиде
 
SmartBotДата: Среда, 12.05.2010, 14:54 | Сообщение # 9
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3670
Город: Киев
Зарегистрирован:
12.01.2008
Репутация: 371
Статус: Отсутствует
Quote (kittenka)
це оказалось тусове місце для геїв

называется "Ёжики", сам туда пошел, когда не знал, а идти надо было в "Кольцо", недалеко от мечети.
вот ведь гей-столица еще с времен СССР. smile
На Диву поднялись?
Молодцы, на чем ездили? На Ай-Петри к Учан-Су попали?

Дендропарк в Аскании на ВЫСОТЕ, жаль не получилось по самому заповеднику покататься, где животные на воле гуляют.


Cee'd 2.0 AT Mars Red (Made in SlovaKIA) Саша (Киев)
Курите Cee'd RTFM и будет вам счастье.
Не злите меня и так уже трупы прятать некуда!.. Шучу я шучу, на самом деле мест полно...
Если у вас нет времени читать правила форума, то у меня нет времени отвечать на ваши вопросы!


Сообщение отредактировал SmartBot - Среда, 12.05.2010, 14:54
 
HUNTERДата: Среда, 12.05.2010, 15:16 | Сообщение # 10
Эксперт
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 2217
Авто: KiaCee'd 1.6MT MarsRed
Зарегистрирован:
22.10.2008
Репутация: 1281
Статус: Отсутствует
Quote (SmartBot)
Дендропарк в Аскании на ВЫСОТЕ

Да, есть на шо посмотреть.
Quote (SmartBot)
называется "Ёжики", сам туда пошел, когда не знал

Надеюсь в плен не взяли.



- Если мы дай Бог ошибаемся, то все равно это лучше чем быть в результате обманутым.

ПМЖ - город-герой Одесса. Я одессит.

 
сетиДата: Среда, 12.05.2010, 15:31 | Сообщение # 11
Профессионал
Группа: USER
Сообщений: 1499
Город: Киев
Авто: Kia ceed, Hyundai iХ35 Blue
Зарегистрирован:
26.12.2008
Репутация: 878
Статус: Отсутствует
kittenka, Спасибо за прекрасный, интересный и познавательный фото отчет. specool

Не загоняйте женщину в угол. Она ночь поплачет, день подумает и угол будете искать Вы.
 
kittenkaДата: Среда, 12.05.2010, 16:04 | Сообщение # 12
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
SmartBot,
Quote
называется "Ёжики", сам туда пошел, когда не знал, а идти надо было в "Кольцо", недалеко от мечети.

неа, вывеска была именно Ежи, а не ежики biggrin Если б ежики, мы бы заподозрили неладное biggrin
Quote
На Диву поднялись?

там было столько самоубийц и там настолько наполированы камни, что желания туда лезть как-то не было wacko а тем более после того как паренек оттуда нырнул surprised
Quote
Молодцы, на чем ездили? На Ай-Петри к Учан-Су попали?

ездили мы на "еНоте" друзей. Нас было всего 4-ро они захотели на своей, а нам как бы все-равно smile На учан-су не попали, бо так уже устали и сколько всего увидели за день, да и холодно там было, что мы обломались уже..
Quote
Дендропарк в Аскании на ВЫСОТЕ, жаль не получилось по самому заповеднику покататься, где животные на воле гуляют.

ага, мы позвонили за три недели, уже говорят мол с нового года все было забито, только пешеходная прогулка. Но зато есть повод попасть туда еще разок smile

сети, ah


рулю на сиде
 
SpeedyGonzalesДата: Среда, 12.05.2010, 16:32 | Сообщение # 13
Профессионал
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 1317
Авто: Kia Cee`d SW
Зарегистрирован:
29.07.2008
Репутация: 665
Статус: Отсутствует
kittenka, За отчет и фотки 5 баллов, а вот за то, что были в наших краях и мы не встретились "огромный минус".

Quote (kittenka)
Тарханкут з палаткою. от там я взагалі кайфую - сам на сам з чистим морем і природою, нікого в окрузі нема і хоч голий бігай і головне - пляж чистий

Это где там такие места??? Сколько раз ни ездил - толпы народу, свалки мусора и летающие по всему периметру пакеты angry


DUM SPIRO - SPERO (Пока дышу - надеюсь)

м./т. (+38) 050-396-22-42 или 067-55-22-190 Алекс. Херсон-сити

Kia Cee`d SW 1,6 MT LX (Серый графит/мокрый асфальт) ВТ 47-51 АК & Тестим новый Танк (ВТ 9191 АТ)
 
kittenkaДата: Среда, 12.05.2010, 16:51 | Сообщение # 14
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
SpeedyGonzales, да мы ж даже и не знали куда поедем в итоге, потому я нигде и не афишировала свой приезд на ЮБК sad
Quote
Это где там такие места??? Сколько раз ни ездил - толпы народу, свалки мусора и летающие по всему периметру пакеты angry

ооо, сложно сказать четко где smile Я ехала по наводке друзей там свернули в степь и поперли. Куда и как? мне с моим топографическим критинизмом сложно обьяснить wacko
Мы в прошлом году были в двух разных местах на тарханкуте, так вот первых два дня, гляну дома в карту скажу с какой стороны это было - мне очеень понравилось. Тишина и спокойствие, сам посреди степи, внизу кристально чистое море и за 2 дня видели аж 1 раз туристы проходили из какого-то соседнего села, а так больше никого.. А вот потом перебрались в бухту Кипчак кажется, место слета фидошников, так вот там вода конечно класс, но шум гам толпы народа, палатки на ушах друг у друга, короче, если учесть, что я не пью, то я и не отдохнула, бо мне мешали эти балаганы до утра angry


рулю на сиде
 
Форум KIA Ceed » 5.Беседка » 5.3 Путешествия » Олешківська пустеля- Асканія Нова - Сімеїз...
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский клуб KIA Ceed большая и дружная семья :)
Copyright ceed.at.ua © 2024