Cee'd-клуб Украины
Регистрация | Вход  
[ Новые сообщения · Главная · Фотогалерея · Видеогалерея · Чат · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум KIA Ceed » 5.Беседка » 5.3 Путешествия » Яблуниця - Буковель-Яремча (03.04-06.04.2010)
Яблуниця - Буковель-Яремча
kittenkaДата: Среда, 07.04.2010, 00:47 | Сообщение # 1
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
Як рік почнеш, так його і проведеш smile Не даремно існує таке прислів»я!
Нажаль взимку плани на катання на лижах не збулися sad І взагалі то вже й нічого в цьому лижному сезоні не планувалося, але, доля вирішила все по своєму.
Звикли ми вже, що коли з»являється більш ніж 2 вихідних, то необхідно кудись їхати, бо сидіти вдома на свята – зооовсім не цікаво! Неділю ми роздумували куди податися, але брак коштів не дозволяв нам погуляти на широку ногу як то кажуть..
Вже все йшло до того, що свята ми проведемо як казала моя знайома: два дні на пузі, два дні на спині biggrin Але раптом я згадала, що наші друзі збиралися на неділю в Карпати. В мене зародилася геніальна ідея: ми візьмемо вівторок за рахунок відпустки і поїдемо на своїй машинці з ними! Але зателефонувавши, з»ясувалося, що їдуть вони кататися на лижах!! Капець! Порахувавши свої копійки, було прийнято рішення – їдемо!
Оскільки батьки нашої подруги вже давно по 3-4 рази на рік їздять на Буковель і завжди проживають у одного й того самого господаря в Яблуниці, то ми всією компанією (7 чоловік) вирушили саме до Яблуниці 
Ранок суботи зустрів нас дощем.. Виїхали ми з дому о 7 ранку..
Їхали ми цікаво oops В п»ятницю ввечері чоловік сказав, що не може знайти наш ЖПС модуль, тому будемо їхати за звичайною картою. А зранку в суботу з»ясувалося, що і карта наша десь поділася evil Зі словами «Та я пам»ятаю дорогу», ми вирушили в нашу подорож :drive: Але за Житомиром таки прикупили карту, бо я ще добре пам»ятаю наші минулорічні метання по Бучачу в надії знайти вихід додому :|
Дорога в цілому була не така страшна як ми думали. Житомирська траса – хотілося б щоб вона була краще, але друг каже, що то її вже підлатали )) А далі Любар-Чуднів і т.д. – частково зустрічаються дуже свіжі латки і тільки в одному місці мені запам»яталася не дуже приємна картина – здоровенні ями або валуни з мокренної землі!! А ще коли в тебе на хвості сидить «бєшене пежо» з блондінкою за кермом – екстрім ще той ) Але ця ділянка обозначена обмеженням швидкості до 50 і дорожніми роботами, тому в цілому з дотриманням правил руху – все гуд!
Приїхали ми десь о 4-30. Я як завжди, проїхала за кермом майже 500 км, а точніше 470 (яка ж я умнічка ) ) а далі чоловік настояв щоб за кермо сів вже він. Від дому до дому 659 км. Середня швидкість вийшла 75, споживання палива – 6,7 вся дорога з кліматом.
В Яблуниці сонечко і весна 
Перший вечір, оскільки темніє пізно, ми пішли через город на гору  З вікна нашої кімнати видно Петрос і Говерлу, полізли на гору щоб побачити їх повністю  Зробили невеличку зарядку перед лижним днем  Далі зайшли в кафешку випити розливного смачного пивка і нам там сказали, що буцімто Буковель на Пасху не працює!! А чого ж тоді ми з чоловіком приїхали???!!! Коли вже вирішили йти додому, в кафешку зайшов якийсь молодий чоловічок і каже, що то працівники з Яблуниці завтра на Буковелі не працюють, а Буковель звичайно працює 
Урррааа!! Каталка! Прокинулися о 7-30, приготували поїсти і вперед. Дивлюся на машину з вікна, а вона вся вкрита інієм! Сідаю в машину і бачу температуру -6 і це о 8 ранку!! Скло довелося відшкрябувати, бо все вкрите льодом..
Дібралися до Буковеля без питань – машин немає, людей немає, ніяких пробок. Запаркувалися на паркінгу, дяка Богові, в цьому році є вже і паркінг і дорога, бо минулого року пару разів так шкрябнулися, що мені тоді здалося мій двигун залишить там напам»ять як мінімум свій гарний відбиток і як максимум самого себе ) Хоча таки відбиток він там гарний залишив в вигляді шматка анти кору 
Парковка пуста! Спустилися на ліфті вниз – внизу каміння, травка. Які лижі блін?! весна повним ходом ) Аж таки ні, працює 7-й під»йомник  Траса полога, але треба ж розім»ятися, тому один спуск зробили  Далі з 7-го на 13-й. На 13-му збереглося в непоганому стані 4 траси. Все нібито добре, ідеальний вельвет, але блін він плотний як лід  Пригріло сонечко і сніг став краще 
Людей зооовсім мало, ніяких черг, спустивсь-піднявсь красотааааааа!!! Далі сонечко стало гріти ще сильніше(градусів 15) та й люди о 12-й попідтягувалися.. Перекусивши і погрівшись часок на лавочці, поїхали далі 2, 5, 12 підйомники. Все класно, але ці траси на сонці, сніг тане і людей побільшало, його розкатали, такі снігові навали з мокрого снігу жах!!! В мене почали здавати нерви, я пішла знову на 13-й там холодніше і сонця менше  Так і є, траси в порівняння з попередніми, майже ідеальні  здивувалася правда коли переходила на 13 трасу  Зранку був переход, а тут лечу на лижах, дивлюся, а там шматок землі!!! ) Але на щастя якийсь мінімальний шар снігу там таки залишився  Відірвалася там максимально і останні під»йоми,коли їхала сама, то майже спала, так стомилася  Народилася заново на цей світ я о 16-30 – зняла лижні ботінки ))
Ввечері посиділи з господарями, випили за Пасху, потеревенили вже в своїй компанії і спатоньки 
Наступний і по суті останній наш повноцінний день катання зустрів нас похмурим небом і +4 вже о 8 ранку. Приїхавши в Буковель, ми здивувалися кількості машинок на парковці – їх було рази в 2 більше ніж вчора..
Спочатку було прийнято рішення піднятися на 12 під»йомнику на Довгу та випити водіям по скляночці глінтвейну  Далі відкатали трішки на 12 трасі, потім повернулися на 2-му, бо 12 вже була готова до того, щоб вбитися – сніг моренний, тяжкий, в деяких місцях були непогані кучки снігу.. Перехід з 5-го на 2-й просто жахіття!! Я там непогано навернулася, попавши в кучу снігу.. Вдень парило неймовірно! О 5 вечора було +15, вдень було ще більше! Сніг тане, з»явилися великі прогалини з трави. Каталка була завершена о 15, бо вже перестала приносити радість – траси повністю убиті  Ех, жалько, але вже нам з чоловіком точно не доля покататися в цьому сезоні..
Приїхали додому і пішли гуляти по Яблуниці. Забрели в якісь хащі, красааааа  Годинки з 3 гуляли, далі в кафешку.. Яка ж там смачнюча їжа!!!! Минулого року, заходили в кафешку напроти –капєц! Накормили тоді розбавленим сирою водою борщем, якимось несвіжим салатом.. А тут грибна юшка – смачнюча!!! Банош- неймовірна порція та ще й смачнюча. Ну і на закуску офігенні шашлики з свіжайшого м»яска!!! Супер!!!
Ввечері банька, збирання речей і плани перед поїздкою додому заїхати на водоспад. А ще ввечері пішов рясний дощ  Капець мабуть каталці на Буковелі … А ще, в мене почала боліти нога, десь її потягнула при падінні (
Отже, день від»їзду. Зібрали речі, поїли і поїхали спочатку на водоспад Гук, а далі на водоспад в Яремчі (хоча в Яремчі більше схоже на пороги, а не водоспад). Погуляли до 12-ї і поїхали додому..
По дорозі додому, зупинилися глянути карту і я почула фа-фа від когось, підняла голову і помітила тільки наклейку Ceed-Club та чорну прошку! Оскільки за кермом була не я, то доки дотягнулася до сигналу, здається мені, що моє фа-фа вже й не почули  В дорозі були здивовані зустрівши знову ту саму шалену блонді на голубому пежо  Чомусь нам так здалося, що швидкість руху в неї незмінна незалежно від населеного пункту та дорожнього покриття )
Зранку на Буковелі було пусто! Наче й сніг на трасах був, але які траси були відкриті, нажаль не знаю..
Зараз приїхали додому, розібрали речі, а хочеться знову в Карпати 

Фінансові затрати: бензин – пішло десь біля 93 літрів на 1400 км ~ 750 грн; Проживання – 40 грн з чоловіка = 240 грн; прокат лиж + одні окуляри (без л.ботінок) = 85 грн на день; SKI-pass – у чоловіка якраз залишилося 2 дні катання, а мені підігнав друг по 150 грн на день.

а під ногами весна


рулю на сиде

Сообщение отредактировал kittenka - Среда, 07.04.2010, 00:48
 
torieДата: Среда, 07.04.2010, 00:55 | Сообщение # 2
Одесса-мама
Группа: MODERATOR
Сообщений: 5205
Авто: SY Korando 2.0 DTF AWD 6AT DLX
Зарегистрирован:
15.10.2007
Репутация: 920
Статус: Отсутствует
Л-я-п-о-т-а-а-а-а-а!!!!!!!!!!

--Мать городов русских!
 
ОлькаДата: Среда, 07.04.2010, 10:14 | Сообщение # 3
Общающийся
Группа: USER
Сообщений: 184
Город: MitsuClubTown (Киев)
Авто: KIA pro ceed 1.6
Зарегистрирован:
13.06.2008
Репутация: 38
Статус: Отсутствует
К-р-а-с-а-т-а!!!!

happy


Любіть Україну, у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її, вічно живу і нову, і мову її солов"їну (с)


 
kittenkaДата: Среда, 07.04.2010, 11:01 | Сообщение # 4
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
дааа, красота там еще та!

рулю на сиде
 
magnumRДата: Среда, 07.04.2010, 12:41 | Сообщение # 5
Гуру Ceed клуба
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 3573
Авто: Ceed 2,0 TX Мех
Зарегистрирован:
02.10.2008
Репутация: 1174
Статус: Отсутствует
снега нет:((((((но все равно красиво

 
kittenkaДата: Среда, 07.04.2010, 12:57 | Сообщение # 6
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
magnumR, Для апрельской каталки в целом снега хватало.

рулю на сиде
 
CrystalightДата: Среда, 07.04.2010, 13:45 | Сообщение # 7
Світлячок
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 1014
Зарегистрирован:
19.06.2008
Репутация: 651
Статус: Отсутствует
Фотозвіт просто краса :)))

побачила фото "Старий млин", наскільки памятаю, то це відділення тернопільського ресторану-їдальні smile


Слава Україні! Героям Слава!

м. Тернопіль
 
kittenkaДата: Вторник, 13.04.2010, 12:24 | Сообщение # 8
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
Crystalight, ящо чесно, то навіть не знаю.. просто бачила на території, але в середині не була

Добавлено (13.04.2010, 11:24)
---------------------------------------------
цікава стаття про дорогу на Буковель http://news.if.ua/news/4838.html


рулю на сиде
 
HUNTERДата: Среда, 14.04.2010, 23:45 | Сообщение # 9
Эксперт
Группа: MEMBER of CLUB
Сообщений: 2217
Авто: KiaCee'd 1.6MT MarsRed
Зарегистрирован:
22.10.2008
Репутация: 1281
Статус: Отсутствует
kittenka, Красивые фотки. И отчет славный.
Quote (kittenka)
Зібрали речі, поїли і поїхали спочатку на водоспад Гук

Это где?



- Если мы дай Бог ошибаемся, то все равно это лучше чем быть в результате обманутым.

ПМЖ - город-герой Одесса. Я одессит.

 
kittenkaДата: Четверг, 15.04.2010, 11:37 | Сообщение # 10
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
HUNTER, Спасибки smile
по дороге со стороны Буковеля и не доезжая немного до Яремчи стоит указатель по левой стороне - урочище ** (не помню какое) Водоспад Гук


рулю на сиде
 
RomarezДата: Четверг, 15.04.2010, 12:14 | Сообщение # 11
Знающий
Группа: USER
Сообщений: 337
Город: Николаев
Авто: Ceed SW FL 1.6 CRDI 6MT Black
Зарегистрирован:
12.10.2009
Репутация: 12
Статус: Отсутствует
kittenka,
Quote
по дороге со стороны Буковеля и не доезжая немного до Яремчи стоит указатель по левой стороне - урочище ** (не помню какое) Водоспад Гук
Два раза был в Буковеле(на авто), а про водопад не знал. Жаль. Теперь, в следующий раз.Зимой он замерзает, наверно. Отчёт класс! Красиво


"Весёлое сердце благотворно, как врачество, а унылый дух сушит кости." Соломон.
 
kittenkaДата: Четверг, 15.04.2010, 12:23 | Сообщение # 12
Мастер
Группа: USER
Сообщений: 1022
Авто: KIA Ceed 1,6 EX (AT)
Зарегистрирован:
27.03.2008
Репутация: 92
Статус: Отсутствует
Romarez, ага, зимой он не такой. Так когда едешь на Бук, километров 5 за Яремчей (меньше даже наверное) по правой стороне стоит огромный указатель smile Мы его каждый раз видели, но обычно уже темно было после каталок туда ехать sad
В общем советую посетить эту красоту, там такой лес обалденный и водопад очень красивенный cool


рулю на сиде
 
Форум KIA Ceed » 5.Беседка » 5.3 Путешествия » Яблуниця - Буковель-Яремча (03.04-06.04.2010)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский клуб KIA Ceed большая и дружная семья :)
Copyright ceed.at.ua © 2024