Cee'd-клуб Украины
Регистрация | Вход  
[ Новые сообщения · Главная · Фотогалерея · Видеогалерея · Чат · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум KIA Ceed » 4.БАНКИ,СТРАХОВАНИЕ,ПРАВА И ОБЯЗАННОСТИ » 4.3 Право » Система штрафных баллов (переспектива внедрения, обсуждение)
Система штрафных баллов
DaishiДата: Среда, 11.09.2013, 21:30 | Сообщение # 1
Профессионал
Группа: USER
Сообщений: 1377
Авто: Cee'd 1.6МТ, BMW X5 e53
Зарегистрирован:
10.09.2008
Репутация: 45
Статус: Отсутствует
Опять двадцать пять...
Цитата
В Государственной автомобильной инспекции Украины считают необходимым ввести систему накопления штрафных баллов для нарушителей правил дорожного движения.
Источник:http://censor.net.ua/n253195


Снова колеса, снова дороги,
Только луна, как шоссе, без конца...


Сообщение отредактировал Daishi - Среда, 11.09.2013, 21:31
 
PragmaticДата: Четверг, 12.09.2013, 17:46 | Сообщение # 2
****************
Группа: ADMIN
Сообщений: 8254
Город: Киев
Авто: cee'd 1.6EX MT 9S
Зарегистрирован:
21.10.2007
Репутация: 1225
Статус: Отсутствует
Выделено в отдельную тему

 
AustinДата: Суббота, 22.08.2015, 08:34 | Сообщение # 3
вольный художник
Группа: MODERATOR
Сообщений: 7515
Авто: сee'd 2,0 MT Abyss Blue
Зарегистрирован:
22.07.2008
Репутация: 1967
Статус: Отсутствует
Згуладзе: Запровадимо нову систему штрафів для порушників ПДР

МВС пропонує запровадити нову систему балів та штрафів для порушників правил дорожнього руху.

Про це на позачерговому засіданні уряду 4 квітня повідомила заступник глави МВС Ека Згуладзе, презентуючи зміни до законодавства.

За її словами, після ухвалення відповідних законодавчих змін усім автомобістам буде нараховано по 150 балів і "якщо радари і камери відеоспостереження фіксуватимуть порушення, ці бали будуть зніматися".

"Після того, як кількість балів досягне нульового рівня, водіям за порушення почнуть нараховувати штрафи, які треба буде сплатити протягом 30 днів з моменту фіксації порушення. У разі несплати штрафу за місяць на наступні 30 днів його розмір збільшиться удвічі через нарахування пені. У разі несплати пені і штрафу справу буде передано до Мінюсту", - заявила Згуладзе.

Разом з тим водій матиме право оскаржити постанову про порушення ПДР впродовж 10 днів в адміністративних судах. На цей час сплата штрафу призупинятиметься.

"Пропонуємо прибрати розміри штрафів від мінімального до максимального, оскільки рішення по будь-якому правопорушенню у більшості випадків ухвалюються суб'єктивно. Тому ми залишимо лише один штраф – мінімальний розмір з тих, що є на сьогоднішній день", - заявила Згуладзе.

Повідомлення про адміністративне стягнення, за її словами, надсилатиметься за місцем проживання власника авто, тобто штрафуватиметься не водій, тому що вони можуть бути різними, а саме машина.

"Крім того на телефонний номер власника надходитиме SMS з кодом та посиланням на сайт, де власник зможе проглянути відеоролик з правопорушенням, участь у якому брала його автівка.

Окрім того, за словами Згуладзе, штрафи на місці, коли штрафуватимуть патрульні, можна буде оплатити кредитними картками та одразу отримати електронний протокол разом з квитанцією про сплату штрафу.

Джерело

Добавлено (22.08.2015, 08:34)
---------------------------------------------
Президент підписав закон, який передбачає зміни до Правил дорожнього руху та деякі нові повноваження патрульної поліції. Зокрема, закон скасовує так звану вилку штрафів за порушення правил дорожнього руху, залишаючи при цьому мінімальну раніше встановлену суму санкцій, а також встановлюються штрафні бали – 150 балів на рік для одного водія, які будуть зніматися у разі порушень правил дорожнього руху, зафіксованих в автоматичному режимі.

Джерело


м. Київ
 
Форум KIA Ceed » 4.БАНКИ,СТРАХОВАНИЕ,ПРАВА И ОБЯЗАННОСТИ » 4.3 Право » Система штрафных баллов (переспектива внедрения, обсуждение)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский клуб KIA Ceed большая и дружная семья :)
Copyright ceed.at.ua © 2024